1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

دستور تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی

شروع موضوع توسط nargessamiri ‏3/1/19 در انجمن اشپزی

  1. nargessamiri

    nargessamiri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10/4/18
    ارسال ها:
    205
    تشکر شده:
    74
    امتیاز دستاورد:
    28
    جنسیت:
    زن
    [​IMG]
    دستور تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی
    آش اوماج یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است و به عنوان آش ...
    موا د لازم آش گوجه فرنگی 4 نفر
    گوجه فرنگی نیم کیلو
    سبزی آش شامل تره ، جعفری و گشنیز 300 گرم
    برنج یک پیمانه
    لوبیا چیتی یا لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه
    پیاز متوسط 2 عدد
    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
    زردچوبه به میزان لازم
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    مراحل تهیه آش گوجه فرنگی
    1. ابتدا لوبیا چیتی را از شب قبل خیس می کنیم تا هم نفخ آن از بین برود و هم راحت تر پخته شود. برنج را از یک ساعت قبل پخت خیس می کنیم. برای شروع لوبیا چیتی را در یک قابلمه به همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. پس از پخت با استفاده از یک صافی آب آن را جدا می کنیم و دور می ریزیم و لویبا چیتی پخته شده را کنار می گذاریم.

    2. در این مرحله پیاز را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. پس از اینکه روغن کمی داغ شد پیازهای خرد شده را اضافه می کنیم و سرخ می کنیم سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.

    3. در ادامه کمی 5 لیوان آب اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید. پس از به جوش آمدن حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و برنج را که از یک ساعت قبل خیس کردیم به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج نیم پز شود. سپس سبزی آش را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سبزی ها هم بپزند.

    4. در این مرحله گوجه فرنگی را رنده می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و در انتها لوبیا را که از قبل پختیم به آش اضافه می کنیم. سپس رب گوجه فرنگی را با کمی آب در یک لیوان رقیق می کنیم و به آش اضافه می کنیم و بعدش درب قابلمه را می گذاریم تا آش با حرارت ملایم به خوبی بپزد. در این مرحله اگر احساس کردید اب آش کم است مقداری آب جوش اضافه کنید.

    5. در 10 دقیقه آخر پخت نمک ، فلفل و آبغوره (در صورت تمایل) به آش اضافه می کنیم. توجه کنید آش گوجه فرنگی با تند بودنش مشهور است پس به اندازه کافی فلفل اضافه کنید تا آش خوشمزه و تندی داشته باشید. پس از اینکه آش با حرارت ملایم پخت و به غلظت مورد نظرمون رسید حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و آن را در ظرف سرو می کشیم. برای تزیین می توانید از کشک ، پیاز داغ ، سیر داغ و نعنا داغ استفاده کنید. امیدواریم از خوردن این آش گوجه فرنگی خوشمزه لذت ببرید.
     
  2. shadimaleki

    shadimaleki کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2/3/23
    ارسال ها:
    4
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    3
    جنسیت:
    زن
    ببخشید من درست کردم ولی لعاب نداد بدم میاد شل باشه ! باید چیکار کنم ؟؟؟
     
بارگذاری...