در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.
سلام،مرتضی عزیز، مرسی از لطفت که یادی از ما هم میکنی، شما بهترین کاربرآقای این انجمن هستی!!!آره یکم سرم شلوغ بود، دارم کم کم ازدواج میکنم، یهویی ما هم عاشق شدیم رفت. ولی بی وفا نیستم، سعی میکنم هروقت فرصت کنم انجمن هم بیام.
ممنون از طتف شما از من بهتر زیاده اینجی
جدی میگی ؟ داری ازدواج میکنی ؟ اوف . خیلی خیلی خیلی تبریک میگم واقعا از ته دلم خوشحال شدم خیلی خوشحال . بگو ببینم حالا کی هست این داماد خوشبخت ؟ اسمش چیه ؟ اهل کجاس ؟ چند سالشه ؟ الآن عثد کردید یا هنوز نه ؟ تو هم عاشق شدی پس ؟ امیدوارم که پسر خوبی باشه و همیشه تو زندگی مشترکتون موفق باشین به جاهای بلندی با همدیگه این خیلی مهمه با همدیگه برسین
آجی رز . از وقتی خبر ازدواجتو دادی وقت نکردی به پروفایل من سر بزینیاااااااا
بعضی ها هستن که من خیلی دوست دارم تشکرهاشون توی صفحه پروفایل من باشه . تو یکی از اون بعضی هایی
بر روی پست پروفایل مرتضی. نظر می دهد.