1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

نظرتون راجع به خودتون !!!!!!!

شروع موضوع توسط cheerful smiles ‏28/12/15 در انجمن چت روم

1. cheerful smiles

cheerful smiles کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    عَکآس عآیَندِع
    خب این تایپیک رو زدم که نظرتون رو راجع به خودتون بدونم :)
    مثلا علایقتون :اینکه به چه چیزهایی علاقه دارید ورزش ،موسیقی ، کتاب !!! :pompus:
    درس های مورد علاقتون چیا هستن؟ادبیات ؟تاریخ؟جغرافی؟:geek:
    خصوصیات اخلاقیتون چیه؟ادم خوشحالی هستید؟ناراحتید؟احساس تنهایی میکنید؟یا مغرورید؟:smug:
    و هر چیز دیگه ای...
    اینجا علاوه بر علایق و خصوصیات اخلاقیتون خودتون رو هم معرفی میکنید :singing:
    اینکه رشته ورزشیتون چیه؟هنرمندین؟ هنرتون چیه؟ ایا به نوشتن علاقه دارین؟چجور نوشته ای دارین؟:shy:
    و از همینجور چیزا ...
    (اگر تایپیکتون تکراریه شرمنده ;))

B4ᴅ G!ʁг، kaveh78، بانوي آرامش و 7 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. cheerful smiles

cheerful smiles کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    عَکآس عآیَندِع
    من هم ورزش میکنم هم کتاب میخونم هم اهنگ گوش میدم نوازندگی رو دوست دارم اما دنباش نمیرم و نمیرم ورزش هم والیبال بسکتبال اسکیت شنا داژبال کار میکنم :smuggrin:درس های مورد علاقم تاریخ ، عربی،زبان انگلیسی، ریاضی و هندسه :cool:ادم شادی هستم و سعی میکنم دوستامو بخندونم گاهی اوقات اونقدر مسخره بازی در میارم که دوستام باورشون نمیشه منم میتونم جدی باشم :banghead: اما ادمی هستم که یخم دیر اب میشه اما امان از اون روزی که اب بشه ;) ادم مغروری هستم یا نه رو نمیدونم فقط میدونم دلم نمیخاد واسه همه مغرور باشم و فقط واسه غریبه ها غرورمو حفظ میکنم جاهایی مثل اینجاها هم دلم میخاد مغرور باشم چون نمیذاره دوستی پیدا کنم :p هیچ هنری ندارم ...هیچیاااااااااااااا ینی اصلا یه هنرم ندارم :yuck: فقط مینویسم هرچی به ذهنم باشه رو مینویسم :confused:خدا میدونه چی در میاد :rolleyes:

kaveh78، بانوي آرامش، Rะaะiะnะ Gะiะrะl و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. Zahra73

Zahra73 برترین کاربر ماه

امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    انکولوژیست
    وب سایت:
    علایق: کتاب (بیشتر غیر درسی... کتابای نویسنده های معروف )...... سریالای کره ای....موزیک....شرکت و اظهار نظر تو بحثای مختلف...(یعنی این که چیزایی که خوندمو و میدونمو ارائه بدم و یه چیزایی یاد بگیرمو یه چیزایی یاد بدم..)...انجمن پاپ موزیک...

درسای مورد علاقه: زیست شناسی... ریاضی...ادبیات..

خصوصیات اخلاقی: تاجایی که بقیه میگن.... تقریبا آدم جدی هستم.... بهم میگن بی احساس! ولی خیلی کم احساساتمو بروز میدم... جاش باشه خیلی شوخم!...کسایی که دور و اطرافمن میگن خوب میتونم کسی رو درک کنم.. و البته آدم منطقی هستم!....خوب به درد دولای بقیه گوش میدم.....زود عصبی میشم.... خیلی بی نظمم.... و اگه کسی باهام بحث کنه پشیمون میشه! چون باید نظر خودمو به کرسی بنشونم!:happy:.....و تا اینجای زندگیم...فقط پیش یه نفر از ته دل می خندم!... و دیگه مثل قبلنا زیاد نمیخندم...و خیلی وقتمو تلف میکنم...

از بدمینتون خوشم میاد.....هنرمم هم نویسندگیه....آره .. خیلی علاقه دارم به نوشتن.... بیشتر چیزایی مینویسم که درباره ی عدالته (فقر در برابر ثروت و...)

kaveh78، بانوي آرامش، Mahkame و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. دختر بلا

دختر بلا کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    وب گرد:)
    علایق :فوتبال .کتاب ریاضی.ماکارونی.رنگ ابی .استقلال. دکتر مغزو اعصاب
    درس های مورد علاقه.ریاضی.زیست.
    خصوصیات اخلاقی:خوش خنده.بغزامو بروز نمیدم.از همه مهم تر بی تربیت و بی شخصیت:happy:
    کلا ورزشو دوس میدارم:)

kaveh78، بانوي آرامش، دختر چادری و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. zahra.del

zahra.del کاربر متخصص

امتیاز دستاورد:
    113
    ✔ ـᓆـطعهـ ∵88∵ ،رבيـ؋ ∵149∵ ،شمارهـ ∵9∵ ✔
    علایق : خب به ورزش هندبال خیلی علاقه دارم و دنبالش کردم نویسندگی رو خیلی دوست دارم یه جورایی عاشقشم چون تنها چیزیه که میتونه ارومم کنه ، ریاضی و زیست و فیزیک هم دوست دارم ، ستار میزنم و عاشق نوازندگی و البته سازمم :shamefullyembarrased:...........
    خصوصیات : بیشتر اوقات جدیم و قیافم در حالت عادی اخمه ، به هر کسی رو نمیدم و با همه زود گرم نمیگیرم ولی اگه از یکی خوشم بیاد هیچ جوره از دلم بیرون نمیره مگر اینکه دلمو بشکنه :happy: ......به وقتش شوخ و مهربونم میشم ، از نظر بقیه مغرورم ولی خودم اینطور فکر نمیکنم :D.........همیشه سعی میکنم از روی منطق تصمیم بگیرم که زیادم موفق نیستم :smug: فعلا که دارم رو خودم کار میکنم ! از ادمای بیخیال که همیشه همه چی رو به مسخره میگیرن و زیادی میخندن و جو موقعیتو نمیفهمن اصلا خوشم نمیاد یعنی هیچ جوره تو کتم نمیرن :shifty:.........

βℓµ€ ǥɨяℓ، بانوي آرامش و cheerful smiles از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. Aynaz._.rez

Aynaz._.rez کاربر تازه وارد

امتیاز دستاورد:
    33
    شغل:
    درسـ
    علایق:آهنگ گوش کردن ...سریال کره ای ... والیبال... کتاب خوندن ... طبیعت گردی
    درسای مورد علاقم: زیست .فیزیک و ریاضی
    خصوصیات اخلاقیم: ی دختر خیلی احساساتی خیلی زود وابسته میشم و همیشه کوچکترین حرفهای طرف مقابلم یادم میمونه بیشتر شوخم ولی با دوسام فقط در غیر این صورت خیلی اروم میشم
    اعصبانی کم میشمم ولی بشمم خیلی بد عصبی مییشم نظمو دوست دارمم و همه چیمو رو نظم پیش میبرمم ولی اگه زوذ بالا سرم نباشه کله وقتمو تلف میکنم:shamefullyembarrased:

بانوي آرامش و cheerful smiles از این پست تشکر کرده اند.
  7. ƤƛƬƦƠƝƠ

ƤƛƬƦƠƝƠ مدیر بخش عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    محافظت کننده از اسکار D:
    خب...
    علایقم...فوتبال...والیبال که به طور حرفه ای دنبالش میکنم...بین غذا ها ماکارونی و پیتزا ...هلاک پیتزا های رستورانای رشتم...بین درس ها عاشق زبانم...از همه درسامم بهتر زبانه...بعدش زبان فارسی و بعدشم فیزیک...از آدمایی که باهام روراست باشن خوشم میاد...کسایی که راحت حرفشونو جلوم بزنن....از آدمای دورو و مخفی کار هم خیلی بدم میاد....کم عصبی میشم...ولی خیلی استرس دارم...وقتی استرس دارم به طرز وحشیانه و سریعی تخمه میشکنم تا آروم بشم...عاشق آهنگ های ملایم و عاشقانه...تا حدی احساساتی...تا حدی هم منطقی...بحث کردن در زمینه های مختلف اجتماعی، سیاسی خوراکمه...کلا چیزایی که بتونم توشون نظر شخصیمو بیان کنم و توش مباحثه کنم با بقیه دوس دارم...تو کل زندگیم فقط دوتا دوست دارم...البته دوست زیاد دارم ولی دوست صمیمی فقط دوتا دارم...یه زمانی خیلی فیلم کره ای نگاه میکردم...جزو اون آدمایی نیستم که حرفای چرت و پرت زیاد بزنن...هر حرفی میزنم سعی میکنم درست باشه...به موقعش خیلی شوخ و باحالم...اما تو واقعیت خیلی کم میخندم..گیتار و پیانو هم بلدم بزنم..
    در کل آدم خوبی هستم...:D:D:D:happy::happy::happy::roflmao::roflmao::roflmao:

kaveh78، queen of night، بانوي آرامش و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. تخنای تخنا

تخنای تخنا کاربر متخصص

امتیاز دستاورد:
    113
    به نام خدا....
    اینجانب تخناشون هستم.به ورزش علاقمند میباشم(فوتبال و والیبال بیشتر..)ٰمگه میشه تو این انجمن عضو باشی و به موزیک علاقه نداشته باشی؟!o_Oکتاب هم میخونم...البته رمان و داستان عشقولانه زیاد دوس ندارم...رمان نوجوان میخونم با محتوای طنز و آموزنده:)
    هندسه دوس دارم....(اینم بگم که از زیست شناسی متنفرم:confused:)
    خصوصیات اخلاقی....علاقمند به شادی هستم...ولی هرطور که باشه آدمیزاد که همیشه شاد نیست...زندگی پستی بلندی داره!غرور...نمیدونم از دید دیگران مغرور هستم یا نه؛ولی خودم گاهی اوقات یخورده احساسش میکنم که زیاد خوشایند نیست برام:)
    به طور کلی کارای هیجان انگیز دوس دارم.تنهایی هامو با انجمن و خط خطی کردن و کلی کار دیگه پر میکنم:)علاقه زیادی به بچه ها دارم..♡البته تا وقتی که نق نق نکنن و رو اعصاب نرن:shifty:
    از بی نظمی،تبعیض،ناعدالتی متنفرم:x3:
    دیگران میگن استعداد نویسندگی دارم...نمیدونم..باید دید خداچی میخواد:)
    عاشق دوستای با معرفت و پایه هستم...هرکی که باهاش خاطره خوبی داشته باشم..حتی فقط یک ساعت...برام عزیز میشه و فراموشش نمیکنم:)

kaveh78، queen of night، بانوي آرامش و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  9. ROJA

ROJA کاربر خودمونی

امتیاز دستاورد:
    113
    از همه ورزشا شنارو بیشتر دوست دارم . غذا هم قورمه سبزی ،فسنجون و دلمه:shamefullyembarrased: از درسا عاشق ریاضی و فیزیکم ولی رشتم تجربیه:facepalm: یه کوچولو همه چی دیر از یادم میره چه خوبی و چه بدی .... ارزش غرورو زیاد میدونم ... نمی تونم طرفه مقابلمو بشناسم و بفهمم چی تو ذهنش میگذره ... فراموش کارم و بیشتر دوستدارم تنهایی کارامو انجام بدم تا با کمک دیگران یه جورایی احساس میکنم کارارو تنهایی بهتر انجام میدم ...از اشپزی خوشم میاد و بیشتر غذا هارو بلدم.. زود باور نیستم ..... رمان میخونم ( اگه عشقی باشه دوست دارم بینش طنز باشه اخرش یکی شون براش اتفاقی بیفته مثلا بمیره یا یه اتفاق جدید که بتونه رمان رو برام جدیدتر کنه به غیر از این هم رمان ترسناک رو ترجیح میدم:)) دوست دارم دوستام به عقایدم احترام بزارن حتی اگه براشون مهم نباشه و خودم همیشه رو نظر دوستام فکر میکنم ... هیچ سازی رو به صورت حرفه ای بلد نیستم اما سنتور و گیتار دوست دارم.... از دروغ و .... بدم میاد . فیلمم زامبی ، گرگینه و...از فیلمای کره ای هم تو که از ستاره اومدی رو دوست دارم... زیاداحساساتمو بیان نمی کنم و خانوادمو بیشر از هرچی دوست دارم

kaveh78، βℓµ€ ǥɨяℓ، بانوي آرامش و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  10. مریم 69

مریم 69 کاربر تازه وارد

امتیاز دستاورد:
    63
    ورزش فوتبالو دوس دارم مخصوصا تیم چلسی و پرسپولیس...غذا هم فرقی نداره راضیم....درسارو هم زیست و ریاضی و شیمی خیلی دوس دارم

آدم رک و شوخی هستم....خوشحالم...و خیلی مغرور...واسه دعوا کردن خیلی پایم در کل خیلی کله شقم
    خونوادمو خیلی دوس دارم
    بعضی وقتا خیلی استرس دارم...آهنگ زیاد گوش میدم اکثر خواننده هارو گوش میدم...از سبک رپ خیلی متنفرم
    زیاد اهل فیلم دیدن نیستم ولی فیلمای ترسناکو ترجیح میدم
    اگه ناراحت باشم سعی میکنم کسی متوجهنشه ولی کمتر پیش میاد کسی منو ناراحت کنه...خیلی سخت کینه کسیو ب دل میگیرم ولی اگه کینه بدل بگیرم حال طرفو حسابی میگیرم
    کسی هم ناراحتم کنه تلافی میکنم

بانوي آرامش، cheerful smiles و zahra.del از این ارسال تشکر کرده اند.
  11. Mahkame

Mahkame کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    مهکامه هستم:happy:
    به موسیقی علاقه زیادی دارم:headphone:با ورزشای توپی زیاد میونه خوبی ندارم.از بدمینتون و ژیمناستیک خوشم میاد:)شنا هم.......:unsure: و از دیدن یه سری ورزشای خارجی که بعضیاش اینجا نیست هم خوشم میاد به شدت:woot:
    کتابای داستانی رو بیشتر دوست دارم و به موضوعای معمایی و پلیسی:pompus: و طنز:roflmao: و اینا علاقه بیشتری دارم
    مستندای حیات وحش و نجوم و مربوط به بدن انسان هم خیلی دوس دارم
    درس مورد علاقم ریاضی بودش اما الان به هندسه فضایی و ترسیم گرایش بیشتری دارم:inlove:از تاریخ و زیست هم....:wtf:
    ادم آرومیم اکثرا....جلوی هرکسی شیطنت نمیکنم اما ممکنه هر کی منو پیش کسایی که باهاشون راحتم ببینه اروم بودنمو نقض کنه:D
    یه مورد دیگه هم اینکه خیلیییییی سوتی میدم
    ناراحتیمو بروز میدم معمولا و گاهی زود ناراحت میشم اما اکثر موقع ها زود از دلم در میاد(بستگی به اهمیت موضوع هم داره چون بعضیاش بد تو ذهنم میمونه)
    تندخو هم هستم:rage: تلاش میکنم موقع عصبانیت با کسی حرف نزنم:unsure:
    معمولا دوستای زیادی اطرافمن تو هر مقطعی اما خیلی وقته کسی رو دوست واقعی خودم ندونستم شاید از این نظر ادم تنهایی محسوب بشم اما کسایی هستن که نذارن این حس تو دلم رخنه کنه گاهی
    از ادمای مغرور هم بدم میاد سعی میکنم خودم اینطور نباشم
    به هنر علاقه دارم اما فعلا گذاشتمش کنار:(
    کلا ادبیاتم زیاد خوب نبود و نیست و استعداد نوشتن هم ندارم

مرسی از تاپیکت عزیزم:)کم پیش میاد انقد به خودم دقت کنم

kaveh78، بانوي آرامش، cheerful smiles و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  12. ッ

مدیر کل انجمن عضو کادر مدیریت برنده مسابقات پاپ موزیکی

امتیاز دستاورد:
    113
    خب من....
    توزمینه بسکتبال و والیبال و تکواندو فعالیت داشتم و ب شدت علاقه مندم بهشون...♥
    ولی بخاطر یه نووعی از مصدومیت(!)دیگه حق انجام هیچ ورزشی جز بدمیتون اونم ب مقدارخعلی کم،ندارم....

از ریاصی و شیمی به شدددددددت خوشم میاد.♥
    عاشق قورمه سبزی و ماکارونی هسدم♥

ویژگیای شخصیتیمم خب....شوخ و خوش خنده بدجور!خیلی سعی میکنم دروغ نگم.اگرم بگم،به شخص مقابلم میگم دروغ گفتم.........
    اگ بفهمم کسی بهم دروغ گفته یاهرچیزی؛صمیمیت قبلو حفظ میکنم ظاهرا ولی هیچوقت تودلم دیگه بهش ن اعتمادمیکنم.ن چیزی:)

همه چی هم اکثرا تودلم میریزم♥

وخیلییم زود به هرکسی یا چیزی وابسته میشم متاسفانه.....

عاشق مهمونی و دورهمی و... هسدم ♥:)

تچکرات....نادیا:D

kaveh78، βℓµ€ ǥɨяℓ، queen of night و 8 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  13. مریم 72

مریم 72 کاربر تازه وارد

امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    درس خون هههه
    من یه کلام می گم : من خودمم هیچ کس تو دنیا مثل من نمی شه
    .
    .
    .
    .چون خیلی مزخرفم ;)

بانوي آرامش، مَه تاب و cheerful smiles از این ارسال تشکر کرده اند.
  14. lonely7

lonely7 کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    ی آدم بی فایده و بی هنر....:sorry:

زهرا۷۹، ^^♥، kaveh78 و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  15. ...R

...R کاربر تازه وارد

امتیاز دستاورد:
    93
    به موسیقی خیلی خیلی علاقه دارم....فیزیک و شیمی رو خیلی دوست دارم....در کنارش ادبیات ...اشعار رو میخونم گاهی وقتا....مغرور هستم ..ولی نه نسبت به کسی که دوستش داشته باشم....بیشتر احساس تنهایی میکنم...
    بقیش هم نمیشه گفت...:happy:

زهرا۷۹، بانوي آرامش، تخنای تخنا و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  16. reza

reza کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    علایق: کتاب ..موسیقی..رئال مادرید:happy:
    دروس مورد علاقه:ریاضی ..زیست..میخواستم رشته ریاضی برم ولی خانواده اجازه نداد
    خصوصیات اخلاقی و ظاهری: خب همیشه سعی میکنم سرو تیپم خوب باشه...تقریبا مدگرا هستم
    ساده و بی حوصله..غرورم خیلی زیاده درحدی که کنترلش واسم سخته(البته از اون غرور خوبا)
    باهمه شوخی میکنم ولی جدیدا تصمیم گرفتم جدی بشم چون بعضیا سو استفاده میکنن
    تو هر حالتی سعی میکنم آرامشمو حفظ کنم...دیر عصبی میشم ولی خب اگر هم بشم عواقبش نه واسه من خوبه نه واسه دیگران
    و در آخر آدمیم سخت انتقام جو و خیلی دیر ناراحت میشم
    اینو قول میدم اگه کسی ناراحتم کنه تا وقتی زنده باشم بدون شک انتقاممو ازش گرفتم

والسلام

زهرا۷۹، kaveh78، βℓµ€ ǥɨяℓ و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  17. rainy princes

rainy princes کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    سلام
    من غزل هستم ۱۵سالمه ساکن اهوازم اصالتا لر هستم.
    عاشق دروس علوم تجربی و ریاضی و زبان انگلیسی و اجتماعی هستم.
    به موسیقی بسیار علاقه مندم به ورزش والیبال علاقه دارم و خوب هم بلدم بازی کنم .توی فوتبال دروازه بان خوبیم.
    به خانوادم علاقه ی بسیاری دارم و بهشون عشق می ورزم اما افسوس که پدرمو از دست دادم.
    ۱۱سال هست که زبان انگلیسی میخونم و همچنین صدای قشنگی دارم ‌.
    با اجازتون نویسنده هم هستم .
    به روز های بارونی علاقه دارم و احساس عاشقانه ای بهم دست میده اما بدون داشتن هدف با تماشای بارون گریه میکنم.
    دوستامو تا پای جون دوس دارم.
    عاشق آذر ماه و اسفند هستم.
    خدا خیلی دوسم داره.
    خوش اخلاقو مهربونم . مغرور نیستم زیاد.تقریبا لجبازم زود عصبانی میشم . خوش برخورد هم هستم.خوشگل هم هستم.مد گرا هم هستم به شدت . علاقه ی شدیدی به پزشکی دارم‌.
    و السلام علیکم و رحمة الله و برکاةو

Maryamjj، بانوي آرامش، zahra.del و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  18. αηgєℓ18

αηgєℓ18 کاربر تازه وارد

امتیاز دستاورد:
    93
    شغل:
    طراح وبسایت
    سلامـــــ فرشته هستم 16 ساله از تهران...تا13روز دیگه 17ساله میشم..من عاشق فصل بهارم...عاشق رنگ آبی آسمانی چون به قول اطرافیانم شخصیت آرومی دارم و میوه انار وروزهای بارانی عشق اولم نشستن لب دریاست.... سعی میکنم از تنهایی هام لذت ببرم.

cheerful smiles، مَه تاب و pakan77 از این ارسال تشکر کرده اند.
  19. Ho3ein.R

Ho3ein.R کاربر خودمونی

امتیاز دستاورد:
    113
    علایق:بهزاد پکس.حصین ابلیس.بارسلونا.کامپیوتر.فوتبال
    درس مورد علاقه:تاریخ.علوم.
    خصوصیات اخلاقیم:انتقام جو.صادق.کم حرف.
    من حسین هستم 14 ساله عاشق کوروش کبیر از اصفهان و رشته ورزشیم هم جیمناستیک هستش و فروردینی هم هستم.

|Ryhwnh|، cheerful smiles و SaraBala از این ارسال تشکر کرده اند.
  20. SaraBala

SaraBala کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    شغلم کجابوداخه...
    :hilarious::hilarious::hilarious:

queen of night، ƤƛƬƦƠƝƠ و n9.zahra از این ارسال تشکر کرده اند.
بارگذاری...