1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز ته چین اسفناج با مرغ و راز خوشمزه شدن

شروع موضوع توسط Minajooon71 ‏8/6/18 در انجمن اشپزی

  1. Minajooon71

    Minajooon71 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11/10/16
    ارسال ها:
    11
    تشکر شده:
    19
    امتیاز دستاورد:
    3
    جنسیت:
    زن
    وب سایت:
    طرز ته چین اسفناج با مرغ و راز خوشمزه شدن ته چین اسفناج شمالی

    ته چین اسفناج به طور قاطع می شود ته چین را یکی از غذاهای دوست داشتنی ما ایرانی ها دانست. خواصی که اسفناج دارد می تواند برای کودکان نیز مفید باشد. ته چین هم به نوبه ی خو انواع اقسام دارد. در این قسمت قصد داریم ته چین اسفناج با مرغ را آموزش دهیم. اگر هنوز این غذا را امتحان نکرده اید، توصیه می کنیم حتما برای اهل خانه تهیه کنید تا از طعم بی نظیرش بی نصیب نمانید.

    [​IMG]


    برای تهیه ته چیت اسفناج با مرغ لازم است مواد لازم را تهیه کنید. این مواد در جدول زیر آمده است. می توانید به راحتی همه آن را تهیه کنید.

    مواد لازم ته چین اسفناج

    برنج 3 پیمانه
    ماست پرچرب 1 پیمانه
    تخم مرغ 1 عدد
    زعفران دم کرده نصف فنجان
    مرغ 400 گرم
    پیاز متوسط 1 عدد
    اسفناج تازه 500 گرم
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار نیاز


    1) ابتدا برنج را کمی نمک بزنید و تقریبا دو ساعت اجازه بدید تا خیس بخورد. در هر ظرفی که می خواهید مرغ را بهمراه آب، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر نیم پز کنید. آب را به جوش بیاورید و برنج را به مدت 10 دقیقه بپزید. دقت کنید که برنج را کمی نرم می خواهیم کنیم. پس پخته نشود. سپس برنچ را در دو ظرف بریزید و کناری بگذارید.


    2) حال آبکشی برنج را انجام دهید. مشغول به خرد کردن اسفناج ها شوید. و سپس آن را روی حرارت قرار دهید. ( در قابلمه بریزید ) چند دقیقه ای طول میکشد تا آب اسفناج تبخیر شود. سپس روغن اضافه کنید و تفت دهید.



    ته چین اسفناج با رب انار


    3) وقت آن است که کمی رب گوجه به اسفناج بیفزایید. کمی صبر کنید تا رب رنگ بگیرد و بوی خام بودنش کم شود. کمی هم فلفل و نمک بریزید. سپس از روی حرارت بردارید.



    4) مرغ های که از قبل نیم پز کرده بودیم را با استفاده از کمی روغن در تابه ای سرخ می کنیم. مخلوطی از اسفناج و رب گوجه را هم به مرغ اضافه کنید. یکی دو قاشق کفایت می کند. حالا تفت دهید.


    ته چین اسفناج بدون گوشت


    5) حال باید زعفرانی که دم کرده است را به ماست اضافه کنید و به خوبی بهم بزنید. پس از آن نصف آن را در یکی از ظرف های برنچ که در مرحله اول جدا کرده بودیم؛ بریزید. سپس بهم بزنید تا همه برنج و با مخلوط ماست و زعفران یکی شود.


    6) حالا نصف دیگر ترکیب ماست با زعفران به نیمه دوم برنج اضافه کنید و تخم مرغ را نیز درونش بشکنید. سپس بهم بزنید. یک قابلمه نچسب بردارید و روی شعله گاز قرار دهید. روغن را درونش بریزید و منتظر بمانید تا داغ شود.



    ته چین اسفناج خانم جمشیدیان


    7) سپس برنجی که در آن تخم مرغ اضافه نکرده اید را به کف قابلمه اضافه کنید و با استفاده از پشت قاشق مرتب کنید و فشارش دهید. کمی هم آب مرغ را روی برنج بریزید. سپس سس اسفناجی که درست کرده اید را روی برنج اضافه کنید و دوباره با پشت قاشق اقدام به فشار دادن می کنیم.


    8) سپس مرغ ها را هم به برنچ اضافه کنید و دوباره فشار دهید. حالا وقت آن رسیده است که برنجی که در آن تخم مرغ شکانده بودید را به روی مرغ ها بریزید و عملیات فشار را نیز اعمال کنید تا یکنواخت شود.


    9) حالا اجازه دهید تا یک ساعت با در بسته شده ی قابلمه برنج بپزد. وقت پخت آن را برگردانید. کار تمام است و در نهایت با خلال پسته می توانید ته چین را تزیین کنید.
     
    یه دختر تنها از این پست تشکر کرده است.
بارگذاری...