1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه ی ترشی بادمجان شکم پر

شروع موضوع توسط novinmarketing ‏4/7/16 در انجمن اشپزی ایرانی

  1. novinmarketing

    novinmarketing کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت:
    ‏31/1/16
    ارسال ها:
    32
    تشکر شده:
    37
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم
    نعناع خشک ---------------------------------- 100 گرم
    سیر رنده شده --------------------------------- 200 گرم
    بادمجان قلمی متوسط ------------------------------ 15 عدد
    فلفل سبز قلمی ---------------------------- به تعداد بادمجانها
    سرکه قرمز --------------------------------- یک و نیم لیتر
    هویچ نگینی ریز خرد شده--------------------------- 100 گرم


    روش تهیه :
    ابتدا باید پوست اضافه سربادمجانها را ببرید سپس. بادمجانها را بشویید و خشک نمایید و در کمی آب و نمک به مدت 15 دقیقه کاملا بپزید (حرارت متوسط )
    به صورتی که بادمجانها نرم شوند .
    سپس بگذارید تا آب آنها کاملا برود .
    پس از آن سیر رنده شده و نعناع خشک را با یکدیگر مخلوط نمایید.
    بعد از اینکه بادمجانها کاملا خشک شدند ، با یک چاقوی تیز روی آنها یک شکاف سرتاسری ایجاد کنید نه آنقدر عمیق که پوست بادمجان از پشت خراشیده شود .
    نیازی به خالی کردن داخل بادمجان نیست .
    داخل هر بادمجان را یک عدد فلفل قلمی بگذارید و با قاشق چایخوری از مخلوط نعناع خشک و سیر رنده شده ، داخل بادمجانرا به قدری پر کنید که بعد از بستن بادمجان اضافه مخلوط بیرون نزند .
    بعد از اینکه بادمجانها آماده شدند ، آنها را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با سرکه قرمز پوشش دهید .
    نکات کلیدی در تهیه ترشی بادمجان:
    به ازای هر یک لیتر سرکه 4 قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق نعناع خشک داخل سرکه بریزید و درب ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید .
    بعد از یک هفته ترشی بادمجان آماده مصرف است .
    * بعضی ها بادمجانها را به جای آب و نمک در سرکه میپزند . این کار باعث میشود ترشی بیش از حد معمول تند و تیز شود . در هر صورت انتخاب با شماست .
    استفاده از هویچ در این ترشی اختیاری است . اگر از هویچ استفاده کردید موقع پر کردن بادمجان همراه سیر و نعناع خشک هویچ هم اضافه کنید . این ترشی بدون هویچ هم مزه بسیار خوبی دارد . توجه داشته باشید در صورت استفاده از هویچ ، مدت آماده شدن ترشی کمی بیش از یک هفته خواهد بود .
    مدت ماندگاری این ترشی حدود یک سال است اگر در یخچال و یا جای خیلی خنک باشد .
    سعی کنید از سرکه ای استفاده کنید که زیاد هم طعم ترشی را تیز نکند .
    در مورد تمام ترشی ها بهتر است تا آماده نشدن آن ، درب ظرف ترشی را باز نکنید .
    تهیه این ترشی مربوط به فصل خاصی از سال نیست . در نتیجه میتوانید در هر زمانی این ترشی را تهیه کنید . پس بهتر است هر بار به مقداری درست کنید که ترشی زیاد هم نماند و طعم خود را از دست ندهد.
    امیدواریم با تهیه این ترشی بادمجان خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

    جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://shoushtarisuperfood.com/ مراجعه نمایید.
     
    _هیڇــ_ از این پست تشکر کرده است.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. nargessamiri
    پاسخ ها:
    10
    نمایش ها:
    1,569
  2. nargessamiri
    پاسخ ها:
    5
    نمایش ها:
    2,687
  3. nargessamiri
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    1,000
  4. nargessamiri
    پاسخ ها:
    4
    نمایش ها:
    1,150
  5. nargessamiri
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    966