1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه گراتن بادمجان

شروع موضوع توسط nargessamiri ‏16/3/19 در انجمن اشپزی

  1. nargessamiri

    nargessamiri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9/4/18
    ارسال ها:
    205
    تشکر شده:
    58
    امتیاز دستاورد:
    28
    جنسیت:
    زن
    طرز تهیه گراتن بادمجان
    [​IMG]
    دستور پخت گراتن بادمجان با سیب زمینی و سس بشامل
    گراتن بادمجان یا همان موساکا بادمجان از غذای خوشمزه و معروف کشور یونان می باشد و هم اکنون به دلیل طعم و مزه عالی اش در بسیاری از هتل ها و رستوران های کشورمان، این غذای یونانی خوشمزه سرو می شود.

    طرز تهیه گراتن بادمجان بسیار ساده و آسان می باشد و اگر به دنبال تهیه یک پیش غذای مجلسی شیک و خوش طعم برای پذیرایی از مهمان های خود هستید، گراتن بادمجان می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

    به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن گراتن بادمجان آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم گراتن بادمجان با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی به تنهایی می توانید گراتن بادمجان خوشمزه و مجلسی درست کنید.

    مواد لازم سس بشامل
    آرد سفید شیرینی پزی 1 قاشق غذاخوری
    کره یک قاشق غذاخوری یا 25 گرم
    شیر گرم یک لیوان
    طرز تهیه سس بشامل
    1. برای درست کردن سس بشامل یا همان سس سفید مخصوص گراتن بادمجان، آرد را در یک تابه روی حرارت قرار می دهیم و به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. مواظب باشید آرد تغییر رنگ ندهد.

    2. سپس کره را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کره ذوب شود و با آرد مخلوط شود. در ادامه شیر گرم را به آرامی و به تدریج اضافه می کنیم و به صورت مرتب با همزن دستی هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود. (اگر شیر سرد اضافه کنید آرد گلوله گلوله می شود)

    3. بعد از اضافه کردن شیر کمی نمک و فلفل سیاه می زنیم و بعدش به صورت مرتب هم می زنیم تا سس کمی غلیظ تر شود و غلظت آن شبیه غلظت فرنی شود. به هیچ وجه از روغن به جای کره استفاده نکنید چون در این صورت سس علاوه بر اینکه بو خواهد داد، خوشمزه هم نمی شود.

    4. پس از اینکه غلظت سس همانند غلظت فرنی شد، سس را از روی حرارت برمیداریم و بعد از خنک شدن آن را برای تهیه گراتن بادمجان استفاده می کنیم.

    مواد لازم گراتن بادمجان
    سیب زمینی 2 عدد متوسط
    بادمجان متوسط 4 عدد
    گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
    پیاز 1 عدد بزرگ
    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا به میزان نیاز
    سیر دو حبه
    روغن مایع به میزان لازم
    نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
    مراحل تهیه گراتن بادمجان
    1. برای درست کردن گراتن بادمجان خوشمزه، سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم و بعدش در یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت، آن ها را کنار می گذاریم.

    2. بادمجان ها را پس از اینکه پوست گرفتیم به صورت حلقه ای برش می زنیم و به مدت نیم ساعت داخل آب و نمک می گذاریم تا تلخی شان گفته شود. بهتر است بادمجان ها را پس از اینکه داخل آب و نمک قرار دادیم یک بشقاب روی آن ها قرار بدهیم تا بادمجان ها به طور کامل داخل آب و نمک بروند.

    3. بعد از اینکه بادمجان ها را آبکشی کردیم، صبر می کنیم تا آب بادمجان ها گرفته شود و خشک شود. سپس بادمجان ها را در یک تابه مناسب با مقداری روغن سرخ می کنیم. بعد از اینکه یک طرف بادمجان ها سرخ شد، برمی گردانیم تا طرف دیگرشان هم سرخ شود.

    4. حالا تو همان تابه، پیاز را نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا شفاف و سبک شود. بعدش گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و در ادامه سیر رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

    5. در انتها یک قاشق غذاخوری رب اضافه می کنیم و بعد از چند ثانیه تفت دادن، حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم. سپس فر را با دمانی 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم و به مدت 15 دقیقه صبر می کنیم تا فر گرم شود.

    6. در این مرحله یک ظرف مناسب برای قرار دادن گراتن داخل فر انتخاب می کنیم. می توانید از یک ظرف پیرکس تا تفلون برای این کار استفاده کنید. حالا کف ظرف مورد نظر خود را با روغن مایع چرب می کنیم و ابتدا سیب زمینی های پخته را کف ظرف می چنیم.

    7. در ادامه یک لایه بادمجان سرخ شده می چنیم و روی آن مایه گوشتی می چینیم و بعدش برای لایه دیگر دوباره بادمجان و مایه گوشتی می چنیم و برای آخرین لایه سس بشامل را می ریزیم و در انتها پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانید از گوجه فرنگی هم استفاده کنید.

    8. حالا گراتن آماده شده را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد. پس از اینکه روی پنیر پیتزا طلایی و برشته شد و گراتن به طور کامل پخت، آن را از فر خارج می کنیم و بعدش سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این گراتن بادمجان و سیب زمینی خوشمزه لذت ببرید.
     
    Aftbgard∞n از این پست تشکر کرده است.
  2. Minajooon71

    Minajooon71 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11/10/16
    ارسال ها:
    15
    تشکر شده:
    20
    امتیاز دستاورد:
    3
    جنسیت:
    زن
    وب سایت:
    طرز تهیه گراتن مرغ و ماکارونی

    این غذا یک غذای فرانسوی بسیار لذیذ است که امیدواریم از تهیه، پخت و خوردن آن لذت کافی ببرید

    [​IMG]


    طرز تهیه گراتن مرغ


    مواد لازم


    مرغ یک عدد

    ماکارونی نازک و پهن یک بسته

    سس سفید 3 پیمانه

    پنیرگودا رنده شده 150 گرم

    کره 100 گرم

    نمک به مقدار کافی



    طرز تهیه


    برای تهیه گراتن ابتدا مرغ را تمیز پاک میکنیم و میشوییم سپس قابلمه ای می آوریم و مرغ را در آن قرار میدهیم وبه مقدار یک لیوان آب داخل قابلمه میریزیم و مقداری نمک به آب اضافه میکنیم و یک عدد پیاز متوسط را پوست میگیریم و میشویم و خوب خرد میکنیم و داخل قابلمه میریزیم تا مرغمان خوب بپزد و در آخر پخت مرغمان ما باید نصف لیوان آب مرغ پخته شده داشته باشیم


    پس از پخت مرغمان میگذاریم تا خوب سرد شود،سپس استخوانهایش را با دقت در میآوریم و به تکه های بزرگ بزرگ خرد میکنیم.نصف لیوان آب مرغی که داریم را با سس مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا دو جوش بزند



    پس از این ظرف مناسبی مانند قابلمه ای را می آوریم درونش آب میریزیم و بمقدار یک قاشق سوپ خوری نمک هم به آن می افزایید ومنتظر میمانیم تا آب بجوش بیاید و ماکارانی که از وسط به دو نیم تقسیم کرده ایم را موقع جوش آمدن آب درون قابلمه میریزیم و میگذاریم تا مغر آن نرم و پخته شود بعد آنرا را در آبکش یا صافی میریزیم و کمی آب رویش میریزیم تا به یکدیگر نچسبند


    سپس ظرف نسوزی را می آوریم و کف آنرا را مقداری چرب میکنیم و 1/2از سسی را که تهیه کرده بودیم را کف ظرف میریزیم،و مقداری پنیر به روی آن میریزیم سپس نصف از ماکارانی را میریزیم و مقداری پنیر میریزیم ،مجددا مقداری سس میریزیم و ماکارانی را روی سس میریزیم و رویش را کاملا صاف میکنیم



    بعد از این مرحله تکه های مرغ را بترتیب روی ماکارونی ها میگذاریم وبا باقیمانده اش که داریم کاملا مرغ ها را میپوشانیم و باقی سس را روی ماکارانی میریزیم و پنیر را هم بروی سس میریزیم وکره ای که داشتیم برش های ریز میدهیم و بروی گراتن میچینیم سپس فر را روی 350درجه فارنهایت روشن میکنید و ظرف نسوز را در کف فر میگذارید تا زمانی حدودا 30دقیقه که گراتن کفش مقداری برشته شود


    و برای اینکه روی گراتن هم طلایی شود 30دقیقه تا45دقیقه بهتر است ظرف نسوز را روی آخرین پنچره از فر بسمت بالا قرار دهید. حتما برای درست کردن سس سفید حرارت را کم کنید وگرنه سس خیلی زود ته میگیرد و گلوله میشود میتوانید لایه ها را تکرار کنید. مثلا ۲ یا ۳ لایه ای درست کنید میتوانید به جای فیله مرغ, از سینه مرغ هم استفاده کنید


    میتوانید در همین مواد و لایه بالایی, کمی قاچ تفت داده هم اضافه کنید که مزه خوبی به گراتن میدهد. میتوانید گراتنها را در قالب مافین درست کنید و به صورت تکنفره سرو کنید همیشه در غذاهای پنیری از آویشن استفاده کنید, چون ترکیب آویشن با پنیر عالیه
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    90
  2. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    59
  3. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    77
  4. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    68
  5. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    50