1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

شروع موضوع توسط nargessamiri ‏2/12/18 در انجمن اشپزی

  1. nargessamiri

    nargessamiri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9/4/18
    ارسال ها:
    151
    تشکر شده:
    54
    امتیاز دستاورد:
    28
    جنسیت:
    زن
    طرز تهیه کیک کدو حلوایی
    [​IMG]
    آموزش دستور پخت کیک کدو حلوایی مرحله به مرحله
    مواد لازم کیک کدو حلوایی
    آرد سه صفر 2 پیمانه
    کدوحلوایی پخته و پوره شده 1 پیمانه
    تخم مرغ 4 عدد
    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
    نمک 1 پنس
    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
    شکر 1 پیمانه
    روغن مایع 1 پیمانه
    گردو نگینی خرد شده به میزان لازم
    مراحل تهیه کیک کدوحلوایی
    1. برای این کیک به یک پیمانه کدو حلوایی پخته و پوره شده بدون آب نیاز داریم برای این کار حدود نیم کیلو کدو حلوایی را پوست می گیریم و پس از خرد کردن در یک قابلمه مناسب می ریزیم و بر روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. توجه کنید برای پخت کدو حلوایی وقتی آب قابلمه به طور کامل تبخیر شد کدو حلوایی ها را تا داغ است له و پوره می کنیم. (پوره کدو حلوایی باید بدون آب باشد وگرنه کیک خمیر خواهد شد)

    2. بعد از آماده کردن و پختن کدو حلوایی ، فر را بر روشن می کنیم و بر روی درجه 175 سانتی گراد تنظیم می کنیم تا گرم شود. نکته دیگری هم که باید در پخت کیک کدو حلوایی رعایت کنید این است که باید همه مواد از قبل به دمای محیط رسیده باشند. برای شروع آرد را سه مرتبه الک می کنیم و آرد الک شده را همراه بیکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین با همزن دستی مخلوط می کنیم و آن را کنار می گذاریم.

    3. سپس در یک ظرف جدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را باهم مخلوط می کنیم و با دور تند همزن هم می زنیم تا کرمی رنگ شود. و بعدش به ظرف تخم مرغ ، روغن اضافه می کنیم و به مدت دو دقیقه دیگر با دور تند همزن هم می زنیم و پس از آن پوره کدو حلوایی بدون آب را اضافه می کنیم و هم می زنیم و در انتها ظرف حاوی آرد را به آرامی و در سه مرحله اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. گردو را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در دومین و سومین مرحله اضافه کردن آرد ، گردو را هم اضافه می کنیم.

    4. پس از آماده کردن مایه کیک ، کف قالبی را که برای پخت کدو حلویی در نظر گرفتیم چرب می کنیم و کمی هم آرد می پاشیم و سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و به مدت 45 تا 60 دقیقه داخل فر گرم شده می گذاریم بپزد. در این مدت خلال دندان را داخل کیک فرو ببرید اگر تمیز از کیک خارج شد کیک کدو حلوایی شما به طور کامل پخته است.
     
بارگذاری...