1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه کوکو قارچ

شروع موضوع توسط samanamanati ‏9/1/19 در انجمن اشپزی

  1. samanamanati

    samanamanati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6/11/18
    ارسال ها:
    37
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    8
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    Tehran
    وب سایت:
    طرز تهیه کوکو قارچ

    [​IMG]

    کوکو قارچ

    کوکو قارچ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از کوکوهای جدید محسوب می شود. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام سبک و فوری تهیه کنید. کوکوی قارچ با موادی مثل گوشت مرغ ، قارچ و سیب زمینی تهیه می شود.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم کوکو قارچ

    • پیاز ۱ عدد

    • سیر ۲ حبه

    • قارچ ۲۰۰ گرم

    • تخم مرغ ۲ عدد

    • سینه مرغ ۲۰۰ گرم

    • سیب زمینی ۲۰۰ گرم

    • روغن مایع به اندازه کافی

    • آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری

    • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
    دستور پخت

    طرز تهیه کوکو قارچ

    ابتدا سینه مرغ را در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی آن آب میگیریم و یک عدد پیاز کوچک را پوست میگیریم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و به همراه کمی زردچوبه به مرغ اضافه کرده و با حرارت متوسط اجازه میدهیم تا خوب بپزد(پیاز و زردچوبه بوی سینه مرغ را کاملا میگیرد)

    سپس مرغ را در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد سینه را با چاقو ریز ریش ریش میکنیم. سیب زمینی ها را نیز میشوییم و در قابلمه ای پر از آب قرار میدهیم و با حرارت نسبتا زیاد صبر میکنیم تا خوب آبپز شوند،

    سپس پوست میگیریم و با گوشت کوب برقی کاملا له میکنیم. قارچ ها را با دستمالی مرطوب پاک میکنیم(یا پوست آن را میگیریم) و سپس میشوییم و خرد میکنیم. پیاز را نیز پوست میگیریم و میشوییم و روی تخنه به صورت نگینی خرد میکنیم

    و در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا به مرور کمی داغ شود سپس پیاز را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و قارچ های خرد شده را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا جایی که قارچ ها نرم شود سپس زیر شعله را خاموش میکنیم.

    دو حبه سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم وریز خرد میکنیم و یا رنده میکنیم. در یک کاسه بزرگ سیب زمینی پوره شده و سینه مرغ خرد شده را میریزیم و نمک ،فلفل سیاه به هر میزان که تمایل داریم میپاشیم.

    در پیاله ای به صورت جداگانه هر کدام از تخم مرغ را میشکنیم، اگر سالم بودند داخل کاسه ای ریخته و خوب هم میزنیم و آرد را به آن اضافه میکنیم تا خوب مخلوط شوند و گلوله ای از آرد در تخم مرغ نباشد،

    سپس به مواد کاسه بزرگ اضافه میکنیم.همچنین مخلوط سیر،پیاز داغ و قارچ را نیز می افزاییم و مواد را خوب مخلوط میکنیم تا کاملا مایع کوکو یکدست شود. تابه را روی حرارت کم میگذاریم و روغن مایع کف آن میریزیم تا داغ شود

    سپس کل مایع کوکو قارچ را به یکباره داخل تابه میریزیم و صبر میکنیم تا خودش را بگیرد و سرخ شود،سپس آن را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.در آخر در بشقابی زیبا سرو میکنیم و اگر تمایل داشتید با سیب زمینی سرخ شده و یا قارچ کبابی تزئین کنید.نوش جان
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. nargessamiri
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    195
  2. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    89
  3. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    58
  4. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    76
  5. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    67