1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه کباب تابه ای

شروع موضوع توسط abootalebkheshmati ‏19/5/18 در انجمن اشپزی

  1. abootalebkheshmati

    abootalebkheshmati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3/3/18
    ارسال ها:
    71
    تشکر شده:
    25
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]

    مواد لازم کباب تابه ای

    گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

    پیاز ۲ عدد

    گوجه فرنگی ۴ عدد

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

    زردچوبه به اندازه کافی

    فلفل سیاه به اندازه کافی

    نمک به اندازه کافی

    روغن مایع به اندازه کافی

    طرز تهیه کباب تابه ای

    ابتدا یک کاسه جا دار انتخاب می کنیم و گوشت چرخ کرده را داخل کاسه می ریزیم. در مرحله بعد پیاز را به صورت جداگانه در یک ظرف دیگر با رنده ریز رنده می کنیم و پس از اینکه آبش را گرفتیم به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

    مواد را به خوبی ورز می دهیم ، تا یکدست و منسجم شوند. مایه کباب را باید مانند کباب کوبیده خوب ورز دهیم تا در پایان کباب بهتری داشته باشیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و در حدی که فقط چرب شود چند قطره روغن داخل تابه می ریزیم.

    مایه کباب را با دست درون تابه می ریزیم و به صورت یکسان با فشار کف دست تخت می کنیم. حرارت زیر تابه باید ملایم باشد. درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم آب موجود در گوشت تبخیر شود سپس مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم.

    اجازه می دهیم گوشت کمی خودش را بگیرد سپس آنرا به صورت طولی مانند کباب کوبیده برش می زنیم. حرارت زیر تابه را ملایم تر می کنیم و به سراغ تهیه سس می رویم. برای تهیه سس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را داخل یک تابه کوچک می ریزیم.

    سپس مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مقداری از آب موجود در تابه تبخیر شود و سس غلظت کافی را به دست بیاورد. پس از اینکه سس آماده شد ، کباب ها را بر می گردانیم تا سمت دیگر کباب ها هم سرخ شود.

    سپس سس را روی کباب ها می ریزیم. در این مرحله گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و درون تابه قرار می دهیم تا با آماده شدن کباب ، گوجه فرنگی ها نیز هم کاملا نرم شوند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    77
  2. abootalebkheshmati
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    33
  3. abootalebkheshmati
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    19
  4. abootalebkheshmati
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    36
  5. abootalebkheshmati
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    67