1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه مربای به

شروع موضوع توسط abootalebkheshmati ‏8/8/18 در انجمن اشپزی

  1. abootalebkheshmati

    abootalebkheshmati کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت:
    ‏3/3/18
    ارسال ها:
    66
    تشکر شده:
    25
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    مرد
    طرز تهیه مربای به
    [​IMG]

    مواد لازم مربای به

    به ۵۰۰ گرم

    شکر ۵۰۰ گرم

    آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

    هل ۲ عدد

    زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

    دستور طرز تهیه

    ابتدا به ها را می شوییم و پوست می گیریم. در مرحله بعدی به اندازه دلخواه برش می زنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. درون قابلمه ۶ لیوان آب می ریزیم و پش از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم تا به ها بپزند.

    توجه داشته باشید که باید پخت به ها به صورتی باشد که فقط کمی نرم شوند و نباید کاملا له شوند. پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر را به همراه دانه های هل ( به صورت پوست کنده ) به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم.

    حرارت را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم مربا حدود ۳ ساعت بپزد و رنگ آن کم کم قرمز شود. پس از اینکه مربا به غلظت کافی رسید زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و پس از ۱۰ دقیقه آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس در یخچال نگهداری می کنیم.
     
بارگذاری...