1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه لوبیا پلو

شروع موضوع توسط samanamanati ‏9/1/19 در انجمن اشپزی

  1. samanamanati

    samanamanati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6/11/18
    ارسال ها:
    38
    تشکر شده:
    9
    امتیاز دستاورد:
    8
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    Tehran
    وب سایت:
    طرز تهیه لوبیا پلو

    [​IMG]

    لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. این غذای خوشمزه با روش های مختلفی طبخ می شود. لوبیا پلو در اکثر مواقع با گوشت چرخ کرده ، مرغ و گوشت تکه ای تهیه می شود.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم لوبیا پلو

    • پیاز ۱ عدد

    • سیر ۲ حبه

    • برنج ۴ پیمانه

    • لوبیا سبز ۳ پیمانه

    • گوجه فرنگی ۲ عدد

    • روغن مایع به اندازه کافی

    • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

    • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

    • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
    دستور پخت

    طرز تهیه لوبیا پلو

    ابتدا پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم،وگوجه فرنگی ها را شسته و ریز خرد میکنیم ،سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم و مانند پیاز روی تخته نگینی خرد میکنیم.در داخل تابه مقداری روغن میریزیم

    و روی شعله کم میگزاریم تا داغ شود ،سپس پیاز را در تابه ریخته و تفت میدهیم و سیر را نیز اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم شوند،سپس گوشت چرخ کرده را می افزاییم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند

    در همین حین لوبیا سبز ها را میشوییم و در آبکشی قرار میدهیم تا آب اضافه آن خارج شود،آن وقت روی تخته خرد میکنیم، بعد گوجه های خرد شده را به گوشت اضافه میکنیم و خوب مواد را زیر و رو میکنیم و تفت می دهیم

    تا جایی که کاملا آب گوشت و گوجه تبخیر شود آن گاه لوبیا خرد شده را با رب گوجه فرنگی به مواد می افزاییم و تفت میدهیم تا کمی لوبیا ها نرم شود،پس از آن تابه را از روی شعله بر میداریم و به کناری میگذاریم تا مواد لوبیا پلو خنک شود.

    در قابلمه ای که برنج را درآن قصد دارید طبخ کنیم آب و نمک میریزیم و در قابلمه را میگذاریم و حرارت شعله را زیاد میکنیم تا آب سریع به جوش بیاید،برنج را دو مرتبه میشوییم و آب آن را خارج میکنیم و داخل آب در حال جوش میریزیم

    و صبر میکنیم تا برنج کمی نرم شود در حدی که زیر دندان کمی سفت باشد،آن وقت زمان آبکش کردن آن است،پس برنج را آبکشی میکنیم و در کف قابلمه روغن میریزیم و اگر تمایل داشتید سیب زمینی یا نان برای ته دیگ در روی روغن میگذاریم

    و کمی از برنج را میریزیم و روی آن مقداری از مواد لوبیا و مجددا یک لایه برنج میریزیم و روی آن مواد لوبیا ،همین طور ادامه میدهیم تا مواد لوبیا پلو تمام شود،بعد در قابلمه را میگذاریم و ابتدا برای ۳الی۵ دقیقه با حرارت متوسط رو به بالا اجازه میدهیم تا پلو بخار کند

    سپس حرارت را کم میکنیم تا خوب لوبیا پلو دم بکشد. در مرحله پایانی که غذا آماده شد لوبیا پلو را خوب زیر و رو کنید و کمی روغن به پلو بزنید و مخلوط کنید سپس در دیس بکشید و با مواد لوبیا پلو آن را تزئین کنید.نوش جان
     
  2. mohajertcanada

    mohajertcanada کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت:
    ‏5/1/19
    ارسال ها:
    6
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    3
    جنسیت:
    زن
    ممنون از دستور پخت خوبتون
     
    samanamanati از این پست تشکر کرده است.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. nargessamiri
    پاسخ ها:
    10
    نمایش ها:
    1,569
  2. nargessamiri
    پاسخ ها:
    5
    نمایش ها:
    2,687
  3. nargessamiri
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    1,000
  4. nargessamiri
    پاسخ ها:
    4
    نمایش ها:
    1,150
  5. nargessamiri
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    966