1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه كيک سيب زمينی

شروع موضوع توسط بانوی انگلیسی ‏7/6/15 در انجمن اشپزی ایرانی

  1. بانوی انگلیسی

    بانوی انگلیسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15/4/15
    ارسال ها:
    4,313
    تشکر شده:
    7,258
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل:
    ݦځڝڸ(ݫݕاݩ ۋ اڎݕیاټ اݩڴڸیڛی)
    محل سکونت:
    ڎږ ږڣټ ۋ آݦڎ
    [​IMG]

    طرز تهیه كيک سيب زمينی


    مواد لازم براي تهيه خمير:

    آرد 700 گرم
    تخم مرغ دو عدد
    ماست دو قاشق غذاخوری
    خامه دو قاشق غذاخوری
    شیر 250 ميلی ليتر
    كره ذوب شده 100 گرم
    نمک يک قاشق چایخوری
    شکر 40 گرم
    بكينگ پودر يک قاشق چایخوری

    مواد لازم براي داخل كيک:

    سيب زمينی پخته شده يک كيلو گرم
    جعفری خرد شده نصف ليوان
    پيازچه خرد شده یک سوم ليوان
    پنير لبنه، كره و خردل ملايم از هركدام دو قاشق غذاخوری
    كاری، نمک، فلفل، آويشن و پودر سير از هركدام يک قاشق چایخوری

    روش تهيه:
    براي تهيه خمير ابتدا آرد، نمک و بكينگ پودر را با هم مخلوط می كنيم و كنار می گذاريم. بقيه مواد خمير را در كاسه‌ای گود با همزن دستی خوب مخلوط می كنيم، سپس آرد را اضافه كرده و همه مواد را با هم ورز مي‌دهيم تا خمير لطيفی بدست بیاید. روی خمير حوله كشيده و نيم ساعت به آن استراحت می دهيم.

    سيب زمينی های پخته را رنده كرده و در كاسه‌‌ای گود تمامی مواد وسط خمير را با هم مخلوط می كنيم.

    دو سوم خمير را به قطر نيم سانتیمتر پهن می كنيم. قالب مورد نظر را چرب كرده و خمير را روی كف و ديواره‌هاي آن می اندازيم، مواد سيب‌زميني را داخل خمير قرار داده، باقي‌مانده خمير را روي آن پهن مي‌كنيم و با چنگال چند حفره رويش ايجاد می كنيم.

    قالب را 30 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده ايم قرار مي‌دهيم و پس از اين مدت قالب را برگردانده، روي كيك را با زرده تخم‌مرغ و زعفران زرين مي‌كنيم و دوباره 30 دقيقه داخل فر قرار می دهيم تا طلایی شود.
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. nargessamiri
    پاسخ ها:
    10
    نمایش ها:
    1,570
  2. nargessamiri
    پاسخ ها:
    5
    نمایش ها:
    2,689
  3. nargessamiri
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    1,001
  4. nargessamiri
    پاسخ ها:
    4
    نمایش ها:
    1,150
  5. nargessamiri
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    966