1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

شروع موضوع توسط Minajooon71 ‏19/11/18 در انجمن اشپزی

  1. Minajooon71

    Minajooon71 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11/10/16
    ارسال ها:
    18
    تشکر شده:
    22
    امتیاز دستاورد:
    3
    جنسیت:
    زن
    شغل:
    مهندس
    محل سکونت:
    تهران
    وب سایت:
    شیرینی نارگیلی از شیرینی هایی که بسیار خوشمزه هستند و حالت خشک دارند شیرینی نارگیلی است که معمولا در سفره های عید دیده می شوند. این شیرینی از آرد گندم بدست می آید. یکی از موارد استفاده در آن که شیرینی را بسیار خوشمزه کرده است پودر پسته است. اگر تا به الان این شیرینی را درست نکرده اید در بخش آموزش آشپزی با این آموزش امروز با ما همراه باشید.

    [​IMG]

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی



    مواد لازم شیرینی نارگیلی
    سفیده تخم مرغ 3 عدد
    پودر قند 150 گرم
    پودر نارگیل 120 گرم
    آرد گندم یک قاشق غذاخوری
    وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
    پودر پسته برای تزیین به دلخواه


    1) سفیده تخم مرغ را از زرده آن جدا کنید. سپس با همزن آنقدر بهم بزنید تا پف کند. دقت کنید که زرده به سفیده نچسبد وقتی آن دو را از هم جدا می کنید. وگرنه نه پف خواهد کرد بعد از بهم زدن و نه شیرینی تان خوب ازآب در می آید.


    2) حال نوبت اضافه کردن پودر شکر است. آن را به آرامی اضافه کنید. مجددا بهم بزنید تا حالت کش به خود بگیرد. در مرحله بعدی آرد گندم را به آن اضافه کنید. دوباره بهم بزنید یا کاملا یکدست شوند.



    3) نوبت اضافه کردن پودرنارگیل و وانیل است. کم کم اضافه کنید و بهم بزنید . حال مواد شیرینی را باید درون قیف و یا اگر قیف نداشتید دو تا پلاستیک فریزر را در هم قرار داده و مواد شیرینی را داخل بریزید.


    4) حال سینی فر را آماده کنید. رویش را با یک کاغذ روغنی بپوشانید. اگر لازم است با مقداری روغن هم سطح آن را چرب کنید. سپس مواد شیرینی را روی آن بریزید.


    شیرینی نارگیلی پفکی


    5) فر را از قبل باید گرم می کردید، سپس سینی را در طبقه بالای فر بگذارید. حدودا یک ربع و تا زمانی که بوی شیرینی دربیاید بگذارید داخل فر بماند. وقتی رنگ آن طلایی شد بعد از 5 قیقه بعد آنرا از فر خارج کنید.


    6) زمانی که کاغذ فر سرد شد شیرینی ها را جدا کرده و هر وقت که تمایل داشتید برای اهل خانه سرو کنید.
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. nargessamiri
    پاسخ ها:
    4
    نمایش ها:
    385
  2. nargessamiri
    پاسخ ها:
    5
    نمایش ها:
    320
  3. nargessamiri
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    238
  4. nargessamiri
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    245
  5. nargessamiri
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    216