1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

شروع موضوع توسط samanamanati ‏8/1/19 در انجمن اشپزی

  1. samanamanati

    samanamanati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6/11/18
    ارسال ها:
    38
    تشکر شده:
    9
    امتیاز دستاورد:
    8
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    Tehran
    وب سایت:
    طرز تهیه سوپ سیب زمینی

    [​IMG]

    سوپ سیب زمینی

    سوپ سیب زمینی یکی از سوپ های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش ها و مواد متفاوتی طبخ می شود. این سوپ طعم بسیار خوبی دارد و می توانید به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم از آن استفاده کنید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم سوپ سیب زمینی

    • شیر ۱

    • پیاز ۱ عدد

    • آرد ۱/۴ پیمانه

    • کره ۱/۴ پیمانه

    • آب مرغ ۴ پیمانه

    • خامه ۱/۴ پیمانه

    • سیر ۱ کله کوچک

    • پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه

    • نمک و فلفل به میزان لازم

    • آویشن ۱/۴ قاشق چایخوری

    • سیب زمینی متوسط ۳ یا ۴ عدد
    دستور پخت

    طرز تهیه سوپ سیب زمینی

    ابتدا شیر و خامه را از داخل یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود.سیب زمینی ها را میشوریم و در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی سیب زمینی ها آب پر میکنیم و روی شعله با حرارت متوسط میگذاریم خوب بپزند.

    پس از آب پز شدن (با رنده ریز هم میشود) با گوشت کوب برقی یا دستی خوب آن ها را له میکنیم. کلاهک روی سیر را برش میزنیم و با نمک،فلفل و مقدار کمی روغن آن را آغشته میکنیم و سیر را داخل یک ورق فویل آلومینیومی میگذاریم

    و آن را محکم می پیچیم و در فر قرار میدهیم تا با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد بشکل کاراملی در بیاید.پس از اینکه سیر کاملا کاراملی شد اجازه میدهیم تا کمی خنک شود سپس پوست سیر را جدا میکنیم. پیاز را پوست میگیریم

    و میشوییم و روی تخته نگینی ریز خرد میکنیم و تابه را روی حرارت کم میگذاریم و کره را داخل آن میریزیم و صبر میکنیم تا آب شود،سپس پیاز را در آن تفت میدهیم تا کاراملی رنگ شود. سپس آرد را اضافه میکنیم و پیاپی تفت میدهیم تا بوی خام بودن آرد گرفته شود

    ولی دقت کنید رنگ آن نباید تغییر کند. بعد آب مرغ و نمک ، فلفل سیاه ، آویشن را روی مواد میریزیم و سیر له شده و سیب زمینی پوره شده را نیز به مواد اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا حدود ۱۵ دقیقه مواد خوب پخته شود.

    در آخر کمی از غذا را در کاسه ای میریزیم و تامل میکنیم تا کمی خنک شود و شیر را به آن اضافه میکنیم و سپس خامه را کم کم با آن مخلوط میکنیم و بعد به مواد تابه می افزاییم(اینکار برای آن است که شیر و خامه بدلیل داغ بودن مواد سوپ ممکن است ببرد)

    و پنیر پارمیزان را نیز روی سوپ میریزیم و زیر تابه را خاموش میکنیم و تمامی مواد سوپ را با گوشت کوب برقی یا غذاساز میکس میکنیم و در ظرف سوپ خوری می ریزیم سپس با پیازچه و پنیر پارمیزان آنرا تزئین میکنیم.نوش جان
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. nargessamiri
    پاسخ ها:
    10
    نمایش ها:
    1,569
  2. nargessamiri
    پاسخ ها:
    5
    نمایش ها:
    2,687
  3. nargessamiri
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    1,000
  4. nargessamiri
    پاسخ ها:
    4
    نمایش ها:
    1,150
  5. nargessamiri
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    965