1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه سالاد قارچ

شروع موضوع توسط abootalebkheshmati ‏10/7/18 در انجمن اشپزی

  1. abootalebkheshmati

    abootalebkheshmati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3/3/18
    ارسال ها:
    71
    تشکر شده:
    25
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]
    مواد لازم سالاد قارچ

    قارچ ۸ عدد

    سیب زمینی آب پز ۲ عدد

    خیار شور ۴ عدد

    کره ۵۰ گرم

    لیمو ترش ۱ عدد

    سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری

    روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

    فلفل سیاه به اندازه کافی

    نمک به اندازه کافی

    طرز تهیه سالاد قارچ

    ابتدا قارچ ها را به خوبی می شوییم تا کاملا تمیز و سفید شوند. سپس به صورت ورقه ای خرد می کنیم. در ادامه کره را در یک تابه مناسب می ریزیم و با حرارت کم اجازه می دهیم ذوب شود سپس قارچ های ورقه شده را درون کره می ریزیم.

    تفت دادن قارچ ها را تا جایی ادامه می دهیم که آب قارچ ها تبخیر شود ، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. یک ظرف سالاد خوری مناسب انتخاب می کنیم و خیار شور را به صورت مکعبی کوچک درونش خرد می کنیم.

    در ادامه سیب زمینی را هم به همین ترتیب به صورت مکعبی خرد می کنیم و داخل ظرف سالادخوری می ریزیم. در مرحله بعد قارچ ها را نیز به سالاد اضافه می کنیم. برای تهیه سس سالاد قارچ ، سس مایونز را در یک ظرف کوچک می ریزیم.

    در ادامه آب لیمو را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و روغن زیتون به سس مایونز اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در پایان سس را روی مواد داخل ظرف سالادخوری می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم.

    برای تزیین سالاد می توانیم از سبزیجات معطر مانند جعفری و ریحان استفاده کنیم. در صورت تمایل می توانید یک سینه مرغ آبپز هم به صورت ریش ریش خرد کنید و به سالاد اضافه کنید. در پایان سالاد را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو می کنیم.
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    94
  2. abootalebkheshmati
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    38
  3. abootalebkheshmati
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    23
  4. abootalebkheshmati
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    37
  5. abootalebkheshmati
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    71