1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه سالاد اسفناج

شروع موضوع توسط nargessamiri ‏29/9/18 در انجمن اشپزی

  1. nargessamiri

    nargessamiri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10/4/18
    ارسال ها:
    205
    تشکر شده:
    74
    امتیاز دستاورد:
    28
    جنسیت:
    زن
    [​IMG]
    تصاویر سالاد اسفناج انار درست شده با سرکه بالزامیک

    سالاد اسفناج یکی از سالاد های خوشمزه می باشد که مواد اصلی آن ، اسفناج ، انار و گردو می باشد. البته من برای جذابیت بیشتر از پرتقال و توت فرنگی هم استفاده کردم و برای سس سالاد ، از رب انار ملس ، سرکه بالزامیک و روغن زیتون استفاده کردیم. این سالاد به دلیل استفاده از اسفناج تازه و انار برای بدن بسیار مقوی و مفید می باشد. در این آموزش آشپزی بارونک ، با مواد لازم ذکر شده می توانید سالاد اسفناج خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر درست کنید.

    مواد لازم سالاد اسفناج
    اسفناج نیم کیلو
    انار دون شده نصف لیوان
    گردو نصف لیوان
    رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری
    سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
    روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    مراحل سالاد اسفناج با انار
    برای تهیه سالاد اسفناج خوشمزه و حرفه ای بهتر است از جوانه های اسفناج یعنی همون بیبی اسفناج استفاده کنید. برای شروع اسفناج ها را شسته و روی دستمال آشپزخانه پهن کنید. تا خشک شدن کامل اسفناج ها ، انار را دون می کنیم و پرتقال را پوست گرفته و به قطعات متوسط تقسیم می کنیم یعنی اگر پره پرتقال تون درشت باشه به سه قسمت و اگر ریز باشد به دو قسمت تقسیم کنید.

    سپس اسفناج های خشک شده را در ظرف سرو خود بریزید و لابه لاش از مخلوط انار و پرتقال استفاده کنید. به جای پرتقال می توانید از توت فرنگی هم استفاده کنید البته من برای جذابیت بیشتر از هر دو استفاده کردم که این مورد کاملا ختیاری است. و در لایه آخر روی اسفناج گردوها را هم بریزید. در برخی دستورات تهیه سالاد اسفناج از پنیر فتا هم استفاده می شود که من به شخصه توصیه نمی کنم چون برای جذب بهتر آهن غذاها بهتر است همراهش مواد داری کلسیم دار مصرف نشود.

    برای تهیه سس سالاد مون ، مواد باقی مانده یعنی رب انار ، سرکه بالزامیک و روغن زیتون را درون یک کاسه می ریزیم و کمی هم نمک و فلفل و ادویه های دیگر در صورت تمایل داشتن اضافه می کنیم و مواد سس را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شد. در مرحله آخر سس را روی سالاد می ریزیم تا هم زیبایی سالاد بیشتر شود و هم طعم بهتری به آن بدهد. اکنون سالاد اسفناج شما آماده سرو است.
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. nargessamiri
    پاسخ ها:
    10
    نمایش ها:
    1,570
  2. nargessamiri
    پاسخ ها:
    5
    نمایش ها:
    2,688
  3. nargessamiri
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    1,001
  4. nargessamiri
    پاسخ ها:
    4
    نمایش ها:
    1,150
  5. nargessamiri
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    966