1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ

شروع موضوع توسط samanamanati ‏8/11/18 در 16:02 در انجمن اشپزی

  1. samanamanati

    samanamanati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6/11/18
    ارسال ها:
    9
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    3
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    Tehran
    وب سایت:
    طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ

    [​IMG]

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم خورش فسنجان

    • سینه یا ران مرغ ۴ تکه

    • پیاز بزرگ ۱ عدد

    • مغز گردو ۳۰۰ گرم

    • رب انار ۴ قاشق غذاخوری

    • شکر ۲ قاشق غذاخوری

    • روغن مایع به اندازه کافی

    • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

    • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به انداز کافی
    دستور پخت

    طرز تهیه خورش فسنجان

    ابتدا باید مرغ ها را آماده کنید ، برای این منظور مرغ ها را به خوبی بشویید و پس از خشک کردن مقداری نمک ، فلفل سیاه روی مرغ ها بپاشید. یک تابه مناسب و گود روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید سپس اجازه دهید روغن داغ شود.

    پس از اینکه روغن داغ شد مرغ ها را داخل تابه بچینید تا با حرارت ملایم سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت مرغ ها سرخ شد آنها را بر گردانید تا سمت دیگرانشان نیز سرخ شود. پس از اینکه مرغ ها را به طور کامل سرخ کردید آنها را از روغن خارج کنید و کنار بگذارید.

    در مرحله بعد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود.

    در ادامه کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در مرحله بعدی مغز گردو را آسیاب کنید و به قابلمه اضافه کنید. مخلوط پیاز و مغز گردو را حدود ۵ دقیقه دیگر تفت دهید سپس رب انار را اضافه کنید.

    پس از اینکه رب انار را اضافه کردید ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا رب انار هم سرخ شود. در مرحله بعدی مرغ هایی که در مرحله اول سرخ کردید را به قابلمه اضافه کنید. مواد را کمی تفت دهید سپس چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید.

    حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا خورش به آرامی جا بیفتد. برای اینکه خورش به خوبی روغن بیندازد حداقل باید ۳ ساعت روی حرارت بسیار ملایم بماند. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش شکر را به همراه زعفران دم کرده اضافه کنید و پس از پخت کامل خورش آنرا به همراه برنج سرو کنید.
     
    zahra...al از این پست تشکر کرده است.
  2. zahra...al

    zahra...al کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1/7/16
    ارسال ها:
    3,222
    تشکر شده:
    11,602
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    کَم غذابذار لاااامصصصببب:shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

    سَرَخور:meh:
     
    samanamanati و Lonely lovely از این پست تشکر کرده اند.
  3. zahra...al

    zahra...al کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1/7/16
    ارسال ها:
    3,222
    تشکر شده:
    11,602
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    غذا میبینم اشکِ غم تو چشمم حلقه میزنه:shifty::hilarious:
     
    samanamanati از این پست تشکر کرده است.
  4. Lonely lovely

    Lonely lovely کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏24/1/16
    ارسال ها:
    2,286
    تشکر شده:
    4,411
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    شغل:
    دانش آموز
    محل سکونت:
    یه جایی تو همین ایران خودمون
    :thumbsup::thumbsup:
     
    samanamanati از این پست تشکر کرده است.
بارگذاری...