1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه خورش بوقلمون

شروع موضوع توسط samanamanati ‏18/11/18 در انجمن اشپزی

  1. samanamanati

    samanamanati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6/11/18
    ارسال ها:
    38
    تشکر شده:
    9
    امتیاز دستاورد:
    8
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    Tehran
    وب سایت:
    طرز تهیه خورش بوقلمون

    [​IMG]

    خورش بوقلمون

    خورش بوقلمون یکی از انواع خورش های مجلسی و خوشمزه ایرانی است. خورش بوقلمون به دلیل وجود گوشت بوقلمون یکی از مجلسی ترین خورش های ایرانی محسوب می شود که فقط در مجالس و مهمانی های مهم طبخ می شود.

    گوشت بوقلمون خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص گوشت بوقلمون می توان به کنترل قند خون ، غنی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی و تقویت اعصاب اشاره کرد.

    با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورشت بوقلمون تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش بوقلمون با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم خورش بوقلمون

    • گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم

    • پیاز متوسط ۲ عدد

    • سیب زمینی بزرگ ۲ عدد

    • تخمه آفتابگردان یک قاشق غذاخوری

    • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

    • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

    • نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
    دستور پخت

    طرز تهیه خورش بوقلمون

    ابتدا یکی از پیازها را خرد کنید و در یک کاسه مناسب بریزید سپس گوشت بوقلمون را به صورت قیمه ای ( یا به صورت تکه ای بزرگ ) خرد کنید و به همراه زعفران دم کرده و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به کاسه اضافه کنید.

    مواد داخل کاسه را با دست زیر و رو کنید و ورز دهید تا مواد به تمام قسمت های گوشت بوقلمون برسند و به خورد آن بروند. سپس روی کاسه یک سلفون بکشید و آنرا به مدت حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت طعم دار شود.

    پس از گذشت یک ساعت پیاز باقی مانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود.

    پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد گوشت بوقلمون را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت بوقلمون سرخ شود. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

    سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید سپس با آب سرد بشویید و آبکشی کنید. پس از از اینکه گوشت بوقلمون به طور کامل پخت سیب زمینی ها را به همراه تخمه آفتابگردان به قابلمه اضافه کنید.

    در ادامه مقداری نمک و فلفل به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد و روغن بیندازد. پس از اینکه خورشت به طور کامل آماده شد یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید و آن را به همراه نان یا برنج سرو کنید.

    برای طعم دهی بهتر به خورش بوقلمون در صورت تمایل می توانید از ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید. در برخی شهرها به خورشت بوقلمون مواد دیگری مثل شوید ، قارچ ، آلو خورشتی و هویج هم اضافه می کنند که در صورت تمایل می توانید به خورش خود اضافه کنید.
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. nargessamiri
    پاسخ ها:
    10
    نمایش ها:
    1,556
  2. nargessamiri
    پاسخ ها:
    5
    نمایش ها:
    2,677
  3. nargessamiri
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    995
  4. nargessamiri
    پاسخ ها:
    4
    نمایش ها:
    1,141
  5. nargessamiri
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    952