1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه بابا غنوش

شروع موضوع توسط abootalebkheshmati ‏18/5/18 در انجمن اشپزی

  1. abootalebkheshmati

    abootalebkheshmati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3/3/18
    ارسال ها:
    71
    تشکر شده:
    25
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]

    مواد لازم بابا غنوش


    بادمجان ۶ عدد

    سیر ۶ حبه

    ارده ۲ قاشق غذاخوری

    روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

    لیمو ترش ۱ عدد

    پیازچه ۴ عدد

    فلفل سیاه به اندازه کافی

    نمک به انداره کافی

    زیتون برای تزیین

    طرز تهیه بابا غنوش

    ابتدا بادمجان ها را با پوست کباب می کنیم. برای این منظور می توانیم از اجاق گاز ، فر یا منقل ذغال استفاده کنیم. توجه داشته باشید باید تمام نقاط بادمجان روی حرارت قرار بگیرد تا کاملا کباب شود و درون آن نرم شود.

    پس از اینکه بادمجان ها کاملا کباب شدند انها را درون آب سرد قرار می دهیم. ۵ دقیقه صبر می کنیم ، سپس پوست سوخته بادمجان ها را جدا می کنیم. پس از اینکه پوست بادمجان ها را گرفتیم ، آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.

    پس از اینکه آب اضافی بادمجان ها خارجی شد آنها را به همراه ارده ، سیر پوست گرفته ، پیازچه ، آب لیمو ترش ، نمک و فلفل سیاه درون میکسر قرار می دهیم و میکس می کنیم تا کاملا مخلوط شوند و مایه بابا غنوش کاملا یکدست شود.

    در صورتی که میکسر یا مخلوط کن در دسترس نداشتید می توانید با گوشتکوب برقی مواد را له کنید. البته ظاهر بابا غنوج با میکسر زیباتر و یکدست تر می شود. پس ز اینکه بابا غنوش آماده شد آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم.

    سپس روغن زیتون را روی غذا به صورت پخش می ریزیم و آنرا را با نان سرو می کنیم. ما برای تزیین بابا غنوش از زیتون استفاده کرده ایم البته شما می توانید از مواد دیگر مانند دانه های انار ، گوجه فرنگی ، جعفری و … استفاده کنید.

    اگر از طعم بادمجان دودی خوشتان نمی آید می توانید بادمجان ها را سرخ کنید. در صورتی که ارده در دسترس نداشتید می توانید از کشک به جای آن استفاده کنید. در دستور اصلی این غذا از ارده غیر شیرین استفاده می شود.
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    77
  2. abootalebkheshmati
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    33
  3. abootalebkheshmati
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    19
  4. abootalebkheshmati
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    36
  5. abootalebkheshmati
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    67