1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه املت گوجه فرنگی

شروع موضوع توسط abootalebkheshmati ‏24/6/18 در انجمن اشپزی

  1. abootalebkheshmati

    abootalebkheshmati کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت:
    ‏3/3/18
    ارسال ها:
    66
    تشکر شده:
    25
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]

    مواد لازم املت گوجه فرنگی

    گوجه فرنگی ۸ عدد

    تخم مرغ ۴ عدد

    پیاز ۱ عدد

    فلفل سیاه به اندازه کافی

    روغن مایع به اندازه کافی

    نمک به اندازه کافی

    طرز تهیه املت گوجه فرنگی

    ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و در یک تابه مناسب می ریزیم. مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم و تابه را روی حرارت قرار می دهیم. پیاز را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود ، سپس گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم.

    و به تابه اضافه می کنیم. درب تابه را می گذاریم تا درون تابه بخار ایجاد شود و گوجه فرنگی ها سریعا نرم و پخته شوند. در این مرحله در صورت تمایل می توانیم کمی زردچوبه هم به مواد املت بزنیم. پس از اینکه آب گوجه فرنگی ها تبخیر شد.

    حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا گوجه فرنگی ها کمی سرخ شوند. اینکار باعث می شود طعم بهتری داشته باشیم. در همین حین تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم و خوب مخلوط می کنیم. در ادامه کمی فلفل سیاه و نمک به تخم مرغ ها می زنیم.

    پس از اینکه ادویه ها را با تخم مرغ مخلوط کردیم حرارت زیر تابه را کمی زیاد می کنیم و تخم مرغ را به املت اضافه می کنیم. مخلوط کردن مواد املت را ادامه می دهیم تا املت کاملا بپزد. در پایان املت را به صورت داغ با نان بربری یا نان سنگک سرو می کنیم.
     
    Aftbgard∞n از این پست تشکر کرده است.
  2. Rะaะiะnะ Gะiะrะl

    Rะaะiะnะ Gะiะrะl کاربر حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏22/8/15
    ارسال ها:
    9,000
    تشکر شده:
    17,669
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    دورُبَرِطِهرونــ
    :oldman:
     
    abootalebkheshmati و Aftbgard∞n از این پست تشکر کرده اند.
  3. Aftbgard∞n

    Aftbgard∞n کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18/5/17
    ارسال ها:
    8,556
    تشکر شده:
    20,861
    امتیاز دستاورد:
    113
    دوستان دقت کنین!!
    با لواش نخورین قوام نمیاد :|
     
    abootalebkheshmati از این پست تشکر کرده است.
  4. m94azm

    m94azm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12/7/18
    ارسال ها:
    13
    تشکر شده:
    9
    امتیاز دستاورد:
    3
    وب سایت:
    تخم مرغ هارو مخلوط نکنیم خوشمزه تر میشن
     
بارگذاری...