1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

طرز تهیه آش شلغم

شروع موضوع توسط nargessamiri ‏11/2/19 در انجمن اشپزی

  1. nargessamiri

    nargessamiri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9/4/18
    ارسال ها:
    205
    تشکر شده:
    58
    امتیاز دستاورد:
    28
    جنسیت:
    زن
    طرز تهیه آش شلغم
    [​IMG]
    دستور پخت آش شلغم با ماش و برنج خوشمزه برای سرماخوردگی
    آش شغلم از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است و طرفدارن خاص خودش را دارد. در طبخ این آش به دلیل اینکه از شلغم استفاده می شود، برای سلامتی بدن و مخصوصا افراد سرماخورده بسیار مفید است. آش شلغم در بسیاری از شهرهای ایران همانند بوشهر، اصفهان و فزوین با دستورات مختلفی طبخ می شود.

    به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن آش شلغم آشنایی ندارید ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم آش شلغم را برای 5 نفر آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی، می توانید آش شغلم خوشمزه و عالی درست کنید.

    مواد لازم آش شلغم برای 5 نفر
    شلغم 2 عدد
    پياز 2 عدد
    هويچ 2 عدد
    ماش 1 پیمانه
    برنج نصف پیمانه
    بلغور نصف پيمانه
    گوشت گردن ٢٠٠ گرم
    سبزی آش خرد شده (گشنیز، جعفری و اسفناج) نیم کیلو
    کشک 4 قاشق سوپخورى
    زردچوبه به میزان لازم
    نعنا داغ سه قاشق سوپخورى
    روغن مايع سه قاشق سوپخورى
    برنج نصف پیمانه
    کشک 4 قاشق سوپخورى
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    مراحل تهیه آش شلغم
    1. ابتدا گوشت گردن را در یک قابلمه به همراه پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه و آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد. بعد از اینکه گوشت پخت، آب آن را با استفاده از صافی جدا می کنیم و کنار می گذاریم. همچنین گوشت را از استخوان ها جدا می کنیم و با دست به صورت ریش ریش خرد می کنیم.

    2. در ادامه پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم و در قابلمه به همراه کمی روغن مایع تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. حالا نصف پیاز داغ را کنار می گذاریم و بعدش ماش و بغلور را به همراه مقداری آب اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنم تا آب بجوشید.

    3. بعد از اینکه آب جوشید حرارت را ملایم می کنیم تا حبوبات با حرارت ملایم نیم پز شوند. توجه کنید باید در این مرحله هر از گاهی آش را هم بزنید تا آش ته نگیرد. بعد از اینکه حبوبات نیم پز شدند برنج را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج هم نیم پز شود.

    4.. بعد از نیم پز شدن برنج، شغلم و هویچ خرد شده را اضافه می کنیم و بعدش سبزی آش، گوشت پخته ریش ریش شده، آب گوشت، دو قاشق نعنا داغ، سیر له شده و کشک را به آش اضافه می کنیم و نمک آش را هم اندازه می کنیم و در صورت نیاز مقداری نمک هم اضافه می کنیم. سپس صبر می کنیم تا آش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

    5. بعد از اینکه آش با حرارت ملایم به خوبی پخت و جا افتاد، آن را در ظرف سرو می کشیم و با نعنا داغ، پیاز داغ و کشک تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این آش شلغم خوشمزه لذت ببرید.
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    99
  2. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    50
  3. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    31
  4. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    48
  5. nargessamiri
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    39