1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

سرآشپز لیلین

شروع موضوع توسط لیلین ‏17/10/14 در انجمن اشپزی

  1. لیلین

    لیلین کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏22/7/14
    ارسال ها:
    192
    تشکر شده:
    435
    امتیاز دستاورد:
    63
    جنسیت:
    زن
    شغل:
    معلم
    محل سکونت:
    زیر بارون کنار ساحل
    سلام به همه ی دوستای گلم.:sarma:
    تو این تایپیک میخوام بهتون روش پخت انواع غذا های خوشمزه ی ملی، محلی و بین المللی رو یاد بدم.
    که شامل انواع خوراک، چلو خورشت، آش و سوپ و غذاهای حاضری و فست فود می شه.
    پیشنهاد هم برای آموزش غذای خاصی می پذیریم منتها بهم توپروفایلم پیام بدین.
    دوستای دیگه هم می تونن غذاهایی که بلدن اینجا بذارن.:drunk:
    راستی یه اعتراف باید بکنم. اونم اینه که من اصلا آشپزیم خوب نیست :400:اما آرشیو بی نظیری از انواع غذاها و دسرها و شیرینی جات دارم. خوشحال می شم اونو باهاتون در میون بذارم.



    یه خواهش ویژه هم که ازتون دارم اینه که لطفا پست های مربوط به تایپیک رو اینجا بذارین و از عنوان هرگونه نظر تو خود تایپیک خود داری کنین.
    پیام هاتون رو با دیده ی منت در پروفایلم پذیرا هستم.
     
    admin و Light از این پست تشکر کرده اند.
  2. s@so

    s@so کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏1/9/14
    ارسال ها:
    139
    تشکر شده:
    119
    امتیاز دستاورد:
    0
    محل سکونت:
    کنار خانواده ی مهربونم
    بعضی وقتا که مامان چیزی نپخته من یه غذایی درست میکنم که خیلی خوشمزست.
    ۱.اول سوسیس یا کالباس ها رو ریز میکنیم
    ۲.قارچ رو هم خرد میکنید
    ۳.پنیر پیتزا یادتون نره
    ۴.ففففففلللللللفففففلللللل اگه نباشه غذا کامل نیست
    ۵.حالا سوسیس و کالباس هارو +قارچ سرخ میکنیم .
    ۶.اهان راستی سوس مایونز و سس کچاب یادتون نره.
    ۷.بعد نون رو توی ماهی تابه با روغن خیلی کم میذاریم
    ۸.وبعد سوسیس و کالباسو و قارچ رو هم روی نون میریزیم
    ۹.بعد ففل و نمک وسس و پنیر پیتزا رو روش میریزیم
    ۱۰.در مرحله اخر در ماهی تابه رو میذاریم تا نون سرخ شه
    اااااللللبببتتتهههه اگه دوست داشتید نون رو رول کنید و بعد سرخ کنید باور کنید خیلی خوشمزست میتونید سیب زمینی هم اضافه کنید.
    *
    *
    *
    اگه دوست داشتی بزن لایکو
     
    admin و لیلین از این پست تشکر کرده اند.
  3. لیلین

    لیلین کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏22/7/14
    ارسال ها:
    192
    تشکر شده:
    435
    امتیاز دستاورد:
    63
    جنسیت:
    زن
    شغل:
    معلم
    محل سکونت:
    زیر بارون کنار ساحل
    گشنیز کباب

    گشنیز کباب

    گشنیز کباب را آذری ها خوب می شناسند. غذایی که در میان ترک های ایران و ترکیه طرفداران زیادی دارد و از کوفته های کوچیک و مقداری آب حاصل از پخت آن تشکیل می شود. گشنیز کباب غذای معطر و لذیذی است که آن را با نان میل می کنند و درگذشته آن را پر آب می گرفتند تا بتوان در آب آن ترید درست کرد.

    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده 500 گرم
    لپه 200 گرم
    پیاز 2عدد متوسط
    تخم مرغ 2 عدد
    گشنیز 500 گرم
    لیمو عمانی 6 عدد
    آرد سفید یک قاشق
    روغن مایع به مقدار لازم
    نمک،زرد چوبه و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:
    لپه را بشویید و درقابلمه ریخته و همراه دولیوان آب روی شعلهی متوسط بپزید. لپه ها باید آنقدر نرم شوند که به سادگی بین دو انگشت له شوند. بنابراین مدت زمان پخت لپه به دیرپز یا زود پز آن بستگی دارد. حالا لپه هارا آبکشی کرده و کنار بگذارید.
    یکی از پیازها را پوست کنده و رنده کنید. سپس آب آن راگرفته و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. لپه ها را با گوشت کوب برقی ، میکسر یا هر وسیله ی دیگری له کنید تا کاملا پوره و یکدست شوند. سپس با مخلوط گوشت و پیاز ترکیب کرده و ورز دهید. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تخم مرغ هارا شکسته و با مایه ی مورد نظر مخلوط کنید. گشنیز های تازه را بشویید و خشک کنید و بعد از خورد کردن با مخلوط گوشت ترکیب کرده و مایه را به صورت کوفته هایی اندازه ی نارنگی در آورید.
    گشنیز در این غذا باید کمی درشت باشد بنابراین آنها را به اندازه ی سبزی خورشتی ریز نکنید. حالا این کوفته هارا در روغن به خوبی سرخ کنید.
    درظرف دیگری پیاز دوم را خرد و سرخ کنید و بعد یک قاشق آرد روی پیاز داغ ها ریخته و تفت دهید. لیمو عمانی ها را شسته و داخل هرکدام با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و در قابلمه بیندازید دولیوان آب در قابلمه بریزید و با عصاره ی گوشت آن را بجوشانید.
    بعد از آنکه آب کمی غلیظ شد،کوفته ها را در آن بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه در آب بجوشند. سپس آن ها را درظرف بگذارید و آب را جداگانه سر میز ببرید. می توانید در آب این غذا کمی گشنیز خورد شده بریزید.
     
    admin و s@so از این پست تشکر کرده اند.