1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

راهکارهای مناسب برای ایجاد روند کاهش وزن در موارد مقاوم به درمان

شروع موضوع توسط hamgardi ‏21/4/17 در انجمن تغذیه

  1. hamgardi

    hamgardi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12/11/16
    ارسال ها:
    6
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    3
    جنسیت:
    زن
    در مورد رژیم درمانی چه می دانید؟

    جلسه اول :

    1- شناسایی حساسیت های غذایی

    صیح که از خواب بیدار میشوید قبل از صبحانه نبض خود را اندازه بگیرید برای اینکارانگشت اشاره تان را روی نبضتان قرار دهید و ضربانها را به مدت 60 ثاتیه بشماریذ

    بعد از خوردن غذا دوباره نبض بگیرید اگر به تعداد ضربانها بیش از ده تا افزوده شده باشد شاید به ماده غذایی خاصی که درون غذایتان بوده حساسیت داشته باشید لازم است غذاها را جدا از هم مصرف کنید

    این آزمون بخصوص درمورد غذاهای حاوی گندم که حاوی گلوتن میباشد کاربرد دارد

    2- عدم تحمل غذایی :

    اگر هر روز به طور یکنواخت یک نوع غذا بخورید در بسیاری از این موارد به این غذاها بسیار حساس میشوید که به عدم تحمل غذایی میگویندو اغلب غذاهایی که ما به آن میل شدید داریم همانهایی هستند که به اضافه وزن منجر میشوند.غذاهای متداولی مانند گندم لبنیات شکر و یا هر غذای دیگری اغاب علت ایجاد عدم نحمل غذایی هستند وقتی عدم تحمل غذایی روی میدهد آنزیمهای گوارشی دچار اختلال شده و سوخت و ساز بدن بشدت کاهش مییاید همچنین مصرف یکنواخت غذاها باعث میشود تا تنوع دریافت ویتامین ها و املاح و کوفاکتورهای مورد نیاز کاهش یابد

    برای شناسایی عدم تحمل غذایی به موارد زیرتوجه نمایید:

    - از غذاهای متنوع استفاده کنید و اگر غذایی را مصرف میکنید تا سه چهار روز بعد آن را مجددا نخورید

    - بسیار خوب خواهد بود اگر نسبت به شناسایی غذاهایی که به آن تحمل پیدا کرده اید و اینها باعث اضافه وزن شده اند اقدام نمایید چون این غذاها دقیقا یکی از علتهای اضافه وزن شما هستند برای اینکار میتوانید از آزمون ضربان مچ دست استفاده نمایید.

    3- اشتها به مواد غذایی قندی

    مصرف مواد قندی منجر به افزایش انسولین میگردد که موحب شکسته شدن سریع قندها میگردد که افت سریع قند خون و آغاز تدریجی حس گرسنگی را در پی دارد و تکرار این موارد باعث میشود که با هر بار خوردن مواد قندی نیاز به ترشح انسولین بیشتری باشد ودر نهایت این امر منجر به مقاومت انسولین گشته و در نتیجه آن جذب مواد قندی دچار اخلال شده و گلوکز بجای استفاده در سوخت و ساز مستقیما به چربی تبدیل میگردد در حالیکه خود بالا بودن و عدم حساسیت کافی به انسولین جلوی سوخت و ساز چربیها را نیز میگیرد در عین حال نیاز مداوم به مصرف مواد قندی نیز کماکان وجود خواهد داشت این ترتیب وارد یک چرخه معیوب شده که از یکسو مدام دچاریک حس نیارمداوم به شیرینی میشوید و ازسوی دیگر پاسخ مناسبی به این حس گرسنگی داده نمیشود



    خود آزمایی تست مقاومت انسولین:

    اگر حداقل سه نشانه از موارد زیر را در خود دیدید میتوانید به مقاومت انسولین مشکوک شوید

    - تمرکز

    - تند مزاجی در صورت غذا نخوردن

    - مصرف زیاد کافئین شکلات یا سیگار وبیقراری نسبت به عدم مصرف آن

    - تعریق زیاد

    - تشنگی بیش از حد

    - احساس چرت زدن و خواب آلودگی وسط روز

    - نیاز به خواب بیش از 8 ساعت

    - به سختی از رختخواب خارج شدن
     
    آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: ‏21/4/17
بارگذاری...