1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

دلمه کباب مخصوص

شروع موضوع توسط Bita.R ‏15/10/13 در انجمن اشپزی

  1. Bita.R

    Bita.R کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏14/10/13
    ارسال ها:
    94
    تشکر شده:
    71
    امتیاز دستاورد:
    0
    شغل:
    LoVeR
    محل سکونت:
    تهرون تو دل یه آدم مهربون
    مواد لازم:

    کلم برگ سفید یا قرمز
    : 2 عدد


    آب گوشت
    : 2 لیوان


    گوشت چرخ کرده
    : 400 گرم


    کره
    : 50 گرم


    نان ساندویچ خرد شده
    : 80 گرم


    پیاز
    : 2 قاشق غذا خوری ( سرخ شده )


    نمک و فلفل
    : به میزان لازم
     
    لیلین و admin از این پست تشکر کرده اند.
  2. Bita.R

    Bita.R کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏14/10/13
    ارسال ها:
    94
    تشکر شده:
    71
    امتیاز دستاورد:
    0
    شغل:
    LoVeR
    محل سکونت:
    تهرون تو دل یه آدم مهربون
    طرز تهیه:

    ابتدا کلم برگها را به مدت 10 دقیقه در آب جوش و نمک قرار می دهیم تا نرم شود


    سپس برگ ها را به آرامی جدا کرده و در آبکش می گذاریم تا آب آن کشیده شود


    برای درست کردن مواد دلمه گوشت چرخ کرده را با پیازداغ تفت می دهیم


    سپس نان ساندویچی خرد شده را به گوشت* چرخ کرده اضافه می کنیم و به آن نمک و فلفل می زنیم


    درون هر برگی یک تا دو قاشق گوشت چرخ کرده می ریزیم و آنرا می پیچیم


    درون قابلمه ای که دلمه ها را چیده ایم آب گوشت و کره را اضافه می کنیم و می گذاریم به جوش بیاید


    سپس حرارت را کم می کنیم و در قابلمه را محکم روی دلمه ها قرار می دهیم تا باز نشوند


    دلمه ها بعد از نیم ساعت کاملا پخته می شوند
     
    لیلین از این پست تشکر کرده است.
بارگذاری...