1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

دستور پخت قورمه سبزی برای ۱۰ نفر

شروع موضوع توسط Minajooon71 ‏1/1/17 در انجمن اشپزی

  1. Minajooon71

    Minajooon71 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11/10/16
    ارسال ها:
    18
    تشکر شده:
    23
    امتیاز دستاورد:
    3
    جنسیت:
    زن
    شغل:
    مهندس
    محل سکونت:
    تهران
    وب سایت:
    قورمه سبزی خوشمزه + دستور پخت قورمه سبزی برای ۱۰ نفر
    آموزش قورمه سبزی نذری قورمه سبزی خوشمزه قورمه سبزی در زودپز قورمه سبزی خوزستانی قورمه سبزی برای ۱۰ نفر قورمه سبزی نذری قورمه سبزی خوشمزه قورمه سبزی ادویه مخصوص قورمه سبزی نسبت سبزی قورمه سبزی قورمه سبزی رزا منتظمی ترکیب سبزی قورمه طرز تهیه قورمه سبزی برای ۴ نفر قورمه سبزی نذری قورمه سبزی با مرغ قورمه سبزی برای ۱۰ نفر مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی برای ۴ تا ۶ نفر



    [​IMG]



    قورمه سبزی خوشمزه



    قورمه‌سبزی یا قُرمه‌سبزی از نامی‌ترین و مردم‌پسندترین خورش‌های اصیل ایرانی و یکی از خوراک‌های ملی ایران است و در افغانستان نیز این نوع غذا رایج و پرطرفدار می باشد. این خورش از سبزی قرمه، گوشت قرمز، لیموی عمانی و لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی آماده می‌شود.قرمه‌سبزی محبوبیت زیادی در میان مردم ایران دارد. واژه قرمه با توجه به اندازه برش گوشت به این خورش اطلاق می گردد. این خورش اصیل ایرانی با سبزی قرمه (دربرگیرنده‌ٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج و یا برگ چغندر – زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است٬ برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی ) و گوشت قرمز پخته می‌شود.



    مزه خورش قورمه سبزی



    مزهٔ این خورشت باید کمی ترش باشد، از این رو٬ به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی ، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است.این خورش چنانچه برای ۴ تَن پخته شود نزدیک ۱۵۵۰ کیلو کالری انرژی دارد. البته از آنجا که این خورش نیز مانند دیگر خورش‌های ایرانی همراه برنج خورده می‌شود، حدأقل، ۲۰۰ کیلو کالری دیگر به انرژی دریافتی افزوده می‌شود. در بعضی از مناطق آذری زبان از لوبیا چشم بلبلی و مقداری رب گوجه فرنگی برای تهیه این خورش استفاده می‌کنند.



    جا افتاده شدن خورشت قورمه سبزی



    برای تهیه یک قورمه سبزی جاافتاده ، به شعله کم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار می‌گذاشتند تا مواد آن کاملا پخته، آب آن کشیده و طعم‌ها با هم مخلوط شوند.





    آموزش آشپزی و دستور پخت قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه



    سبزی قورمه سبزی :•: یک کیلو

    لوبیا چیتی یا قرمز :•: یک سوم لیوان

    پیاز :•: یک عدد

    شمبلیله خشک :•: یک قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل و ادویه :•: به میزان لازم

    لیمو عمانی :•: 4 تا ۵ عدد

    گرد لیمو :•: به مقدارکافی

    روغن جهت سرخ کردن سبزی و گوشت :•: به مقدار کافی



    [​IMG]




    طرز تهیه خورش قورمه سبزی



    لوبیا را از شب قبل می خیسانیم و دو یا سه بار آب آن را عوض می کنیم. سپس به همراه آب و نمک میگذاریم تا کمی بجوشد. لیمو عمانی را در ظرف آب می اندازیم تا کمی نرم شود و با چنگال آن را سوراخ میکنیم.پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. گوشت را با توجه به سایز مورد نظرمان خرد می کنیم و با پیاز کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شده و سرخ شود به صورتی که آب آن خارج شود.سپس به آن زرد چوبه و کمی فلفل ترجیحا فلفل قرمز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. لوبیا ها را به گوشت و پیاز اضافه کرده و با اندکی آب می گذاریم نیم پز شوند.



    [​IMG]



    دستور پخت قورمه سبزی خوشمزه



    در این حین سبزی را شسته و خرد می کنیم. سپس آن را سرخ می کنیم. اگر از سبزی فریز شده استفاده می کنید سبزی را به صورت یخ زده بدون آن که یخ آن باز شود در روغن قراردهید تا پس از سرخ شدن، سبزی به صورت لاستیکی و سیاه رنگ نشود.بعد از نیم پز شدن لوبیا و گوشت، سبزی سرخ شده، لیمو عمانی و آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد. در آخر نمک و فلفل و گرد لیمو رو اضافه می کنیم .در بعضی مناطق به خورش قرمه سبزی رب گوجه و آبلیمو اضافه میکنند که بستگی به ذائقه افراد دارد.



    [​IMG]
     
  2. ッ

    مدیر کل انجمن عضو کادر مدیریت برنده مسابقات پاپ موزیکی

    تاریخ عضویت:
    ‏12/3/15
    ارسال ها:
    23,928
    تشکر شده:
    65,422
    امتیاز دستاورد:
    113
    @kaveh78

    عمووو نریمان بیا تاپیک موردعلاقتو زدن تو انجمن:mmdr::mmdr::mmdr::mmdr::mmdr:
     
    ندا4444 از این پست تشکر کرده است.
  3. banoo_hana

    banoo_hana کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏30/1/16
    ارسال ها:
    1,541
    تشکر شده:
    3,386
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل:
    ......
    محل سکونت:
    shiraz
    قمره سبژی؟؟
     
  4. xbi123

    xbi123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28/5/17
    ارسال ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    وااااااااااااااااای قرمه سبزی عاشقششششششششششششششم
     
  5. بانوی سکوت

    بانوی سکوت کاربر حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏7/2/17
    ارسال ها:
    6,145
    تشکر شده:
    12,157
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    اینا چیییییییییییع؟
    :brutal_36::brutal_36:
    نمیگین آدم روزه ست؟:budo:
     
  6. amifna

    amifna کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت:
    ‏28/1/18
    ارسال ها:
    1
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    3
    شغل:
    آشپز
    محل سکونت:
    تهران
    دست شما درد نکنه مینا جون عااااالی بود :happy::happy::happy:
     
    Minajooon71 از این پست تشکر کرده است.
  7. ghazasherkati

    ghazasherkati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13/2/24
    ارسال ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    جنسیت:
    زن
    خوشمزه ترین غذایی که خوردم برای غذاهای شرکتی و پرسنلی برای تمامی مجالس خودمونی و مهمونی ها واقعا این خورشت معرکست.
     
بارگذاری...