1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

دستور طرز تهیه پن کیک صبحانه

شروع موضوع توسط abootalebkheshmati ‏1/5/18 در انجمن شیرنی پزی

  1. abootalebkheshmati

    abootalebkheshmati کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت:
    ‏3/3/18
    ارسال ها:
    66
    تشکر شده:
    25
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    مرد
    طرز تهیه پن کیک صبحانه

    [​IMG]

    مواد لازم پن کیک

    آرد سفید ۱ پیمانه

    تخم مرغ ۱ عدد

    شیر ۱ پیمانه

    کره ۵۰ گرم

    بکینگ پودر ۱ و ½ قاشق چایخوری

    شکر ۲ قاشق غذاخوری

    نمک ¼ قاشق چایخوری

    روغن مایع به میزان کافی

    دستور پخت و طرز تهیه

    ابتدا یک کاسه بزرگ و جا دار انتخاب می کنیم و آرد را به همراه نمک ، شکر و بکینگ پودر درون کاسه می ریزیم. مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود.

    در مرحله بعد در یک ظرف دیگر تخم مرغ را می شکنیم و با چنگال می زنیم تا بافتش از هم جدا شود. پس از اینکار شیر را به همراه کره ذوب شده به تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را با همزن می زنیم تا یکدست شوند.

    در این مرحله مخلوط شیر ، تخم مرغ و کره را به کاسه آرد سفید اضافه می کنیم. در این مرحله باید مواد را در حدی مخلوط کنیم که یکدست شوند و نیاز به همزن زدن خیلی زیاد نیست ، زیرا مخلوط کردن بیش از حد مواد باعث می شود پن کیک ها در پایان کار سفت شوند.

    در مرحله بعدی باید پن کیک ها را سرخ کنیم. برای این منظور اگر تابه کوچک مخصوص پن کیک دارید از آن استفاده کنید و اگر تابه مخصوص در دسترس نیست از تابه بزرگ استفاده کنید. تابه را روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

    سپس کمی روغن در آن اسپری می کنیم . حالا مقداری ( یک هشتم کل مایه ) از مایه پن کیک را داخل تابه می ریزیم که خود به خود پخش می شود و مانند یک دایره شکل می گیرد. تقریبا حدود ۲ دقیقه زمان می برد که یک طرف پن کیک سرخ شود.

    سپس پن کیک را بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی رنگ شود. به همین ترتیب تمام پن کیک ها را آماده می کنیم. بهتر است پن کیک ها را سریعا سرو کنید تا سرد نشوند. در پایان روی پن کیک ها را با مواد دلخواه ( مربا ، شیره ، عسل و … ) تزیین و نوش جان می کنیم.

     
بارگذاری...