1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

دستور تهیه گوزلمه غذای ارومیه ای ها

شروع موضوع توسط zibayihaa ‏25/10/16 در انجمن اشپزی ایرانی

  1. zibayihaa

    zibayihaa کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت:
    ‏1/6/16
    ارسال ها:
    37
    تشکر شده:
    62
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    مرد
    طرز تهیه گوزلمه, گوزلمه

    [​IMG]

    گوزلمه یکی از غذاهای محلی ارومیه می‌باشد. «گوزلمه» یا جوزلمه (با لهجه محلی) به معنای «منتظرنشو» است. یعنی غذایی که نیاز به انتظار زیاد ندارد و زود آماده می‌شود.

    مواد اولیه جهت تهیه گوزلمه:

    نمک به میزان لازم
    سیر له شده 4-5 حبه
    کره یا روغن محلی مقداری برای سرخ کردن تخم مرغ
    تخم مرغ محلی 4 عدد
    ماست چکیده 3 پیمانه
    آب نصف فنجان

    طرز تهیه گوزلمه:

    1. اول تخم مرغ هارا در ماهیتابه سرخ می‌کنیم. وقتی کاملا پخت نمک را اضافه میکنیم.

    2. بعد ماست رو در تابه یا قابلمه ای دیگر به همراه کمی آب هم میزنیم تا ماست گوله گوله نشه. بعد ۵ دقیقه روی شعله ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا ماست بریده نشود.

    3. سپس همزمان شعله گاز را خاموش و در کاسه ها کمی از ماست و کمی از تخم مرغ ریخته و کمی سیر اضافه کرده و نوش جان نمایید.

    4. میتوان ماست و سیر رو به روی تخم مرغ ها در تابه ریخت و بعد سرو کرد.

    نکات:

    1. در صورت سرخ کردن سیر با تخم مرغ بوی سیر بسیار کمتر خواهد بود.

    2. این غذا مثل املت با نان سرو می‌شود.
    منبع: http://jadide.ir
     
    °®Delaram° از این پست تشکر کرده است.
بارگذاری...