1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و فرنگی

شروع موضوع توسط abootalebkheshmati ‏11/8/18 در انجمن اشپزی

  1. abootalebkheshmati

    abootalebkheshmati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3/3/18
    ارسال ها:
    71
    تشکر شده:
    25
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    مرد
  2. abootalebkheshmati

    abootalebkheshmati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3/3/18
    ارسال ها:
    71
    تشکر شده:
    25
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]

    مواد لازم بریانی

    گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
    پیاز ۲ عدد
    جگر سفید ۱۰۰ گرم
    دنبه ۵۰ گرم
    نعناع خشک ۱ قاشق چایخوری
    دارچین ۱ قاشق چایخوری
    زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
    مغز گردو برای تزیین
    خلال پسته برای تزیین
    خلال بادام برای تزیین
    روغن مایع به اندازه کافی
    فلفل سیاه به اندازه کافی
    نمک به اندازه کافی

    دستور پخت و طرز تهیه بریانی

    ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و ۴ لیوان آب درونش می ریزیم. در ادامه گوشت سردست گوسفندی را به همراه دنبه ، ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و یکی از پیازها به قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

    اجازه می دهیم گوشت گوسفندی با حرارت ملایم بپزد و زمانی که گوشت کاملا پخت و مقداری از آب گوشت داخل قابلمه باقیمانده بود ، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. آب گوشت را کنار می گذاریم و گوشت را به همراه دنبه چرخ می کنیم.

    زعفران دم کرده را به همراه نعناع خشک و مقداری نمک و فلفل سیاه به گوشت اضافه می کنیم و مجددا گوشت را یک بار دیگر چرخ می کنیم. در همین حین جگر سفید را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه دیگر می ریزیم.

    پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه نمک ، فلفل سیاه و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه حاوی جگر سفید اضافه می کنیم. قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و حرارت زیرش را به صورت ملایم قرار می دهیم تا مواد کاملا بپزند.

    پس از تبخیر شدن آب داخل قابلمه ، پیاز و جگر سفید را کمی تفت می دهیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. پس از این کار اجازه می دهیم مخلوط پیاز و جگر سفید کمی سرد شوند سپس آنها را چرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

    مخلوط گوشت و دنبه را به شکل همبرگر حالت می دهیم و روی آن کمی دارچین می پاشیم. یک تابه مناسب را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و بریانی ها را درون تابه سرخ می کنیم. پس از اینکه سمت زیرین بریانی سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

    پس از اینکه بریانی آماده شد مقداری آب گوشت روی نان می ریزیم و بریانی را روی نان قرار می دهیم. مخلوط چرخ شده جگر سفید و پیاز را به همراه خلال بادام ، خلال پسته و مغز بادام برای تزیین بریانی استفاده می کنیم و غذا را سرو می کنیم.
     
  3. abootalebkheshmati

    abootalebkheshmati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3/3/18
    ارسال ها:
    71
    تشکر شده:
    25
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]

    مواد لازم سوپ پای مرغ

    پای مرغ ۱۰ عدد
    هویج ۲ عدد
    پیاز ۱ عدد
    فلفل سبز ۱ عدد
    کرفس ۱ ساقه
    برگ بو ۱ عدد
    پودر آویشن به اندازه کافی
    فلفل سیاه به اندازه کافی
    روغن مایع به اندازه کافی
    نمک به اندازه کافی

    دستور پخت و طرز تهیه

    پای مرغ را می توانید به صورت پاک شده از فروشگاه ها تهیه کنید. در صورتی که پای مرغ ما پاک شده نبود آنرا با دقت پاک می کنیم و درون یک قابلمه می ریزیم. ۴ لیوان آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

    پس از ۱۰ دقیقه پاهای مرغ را با آب سرد آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه داخل قابلمه ای که برای سوپ در نظر گرفته ایم مقداری روغن مایع می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم.

    پس از اینکه پیاز سبک شد کرفس را خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه هویج را نیز خرد می کنیم و به همراه برگ بود کمی تفت می دهیم. در مرحله بعد پاهای مرغ را به همراه مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم.

    چند لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم آماده شود. پس از اینکه سوپ پای مرغ آماده شد آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.
     
  4. abootalebkheshmati

    abootalebkheshmati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3/3/18
    ارسال ها:
    71
    تشکر شده:
    25
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    مرد
    قابلیت ویرایش پست اول رو ندارم که بخوام لینک ها رو اضافه کنم به پست اول
    همینطوری میذارم
     
  5. abootalebkheshmati

    abootalebkheshmati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3/3/18
    ارسال ها:
    71
    تشکر شده:
    25
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]

    مواد لازم گل کلم سوخاری

    گل کلم نصف گل کلم متوسط
    آرد نخودچی ۱ پیمانه
    بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
    پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
    پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
    فلفل سیاه به اندازه کافی
    روغن مایع به اندازه کافی
    نمک به اندازه کافی

    دستور پخت و طرز تهیه

    ابتدا گل کلم را با دقت می شوییم و آبکشی می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود. پس از این کار گل کلم رو به قطعات درشت تبدیل می کنیم. اگر قطعات گل کلم خیلی ریز باشند در پایان پخت ، ظاهر غذا جالب نمی شود.

    در یک قابلمه مناسب مقداری آب و کمی نمک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد گل کلم ها را داخل قابلمه می ریزیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم تا گل کلم ها خیلی نرم نشوند و حالت خود را از دست بدهند.

    بعد از ۱ دقیقه گل کلم ها را از داخل قابلمه خارج می کنیم و روی آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در این مرحله باید خمیر سوخاری را تهیه کنیم. برای این منظور یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و آرد نخودچی را داخلش می ریزیم.

    در ادامه پودر سیر را به همراه پودر زنجبیل ، بکینگ پودر ، فلفل سیاه و مقداری نمک به کاسه اضافه می کنیم. مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند سپس کمی آب گرم اضافه می کنیم تا مواد به شکل خمیری رقیق در بیایند.

    یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم و به قدری روغن می ریزیم که گل کلم ها در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن داغ شد گل کلم ها را داخل خمیر می زنیم تا کاملا با خمیر پوشش داده شوند سپس درون روغن سرخ می کنیم.

    به همین صورت تمام گل کلم ها را سرخ می کنیم. برای گرفتن روغن اضافی گل کلم ها آنها را پس از سرخ کردن روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در پایان غذا را با سس کچاپ سرو می کنیم.
     
  6. amifna

    amifna کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28/1/18
    ارسال ها:
    2
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    3
    شغل:
    آشپز
    محل سکونت:
    تهران
    املت گوجه فرنگی یک صبحانه، ناهار و شام خوشمزه است.املت از جمله غذاهایی هستند که خوردنشان در هر سه وعده غذایی لذت بخش است. ساده ترین مدلاملت ، املت گوجه فرنگی ست که می توانید فقط با گوجه و تخم مرغ تهیه کنید. گوجه سرشار از ویتامین آ، نیاسین، تیامین و ب کمپلکس است که همگی این مواد برای سلامتی بینایی و درمان بیماری های چشمی ضروری هستند. این ماده غنی از آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد بدن مبارزه می کنند. گوجه فرنگی کلسیم دارد که استحکام دندان ها و استخوان های شما را افزایش می دهد.از خواص گوجه فرنگی این است که ویتامین C موجود در این ماده غذایی علائم خستگی و بی حالی را برطرف می کند. یک عدد تخم مرغ ارزش غذایی برابر با نصف لیوان حبوبات و ۳۰ گرم گوشت دارد. مصرف تخم مرغ می تواند کمبود بسیاری از پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی بدن را جبران کند. همچنین تخم مرغ سرشار از ویتامین D، E، کلسیم و روی و امگا ۳ است. امگا ۳ موجود در تخم مرغ تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.هر تخم مرغ حدود ۲۱۲ میلی گرم کلسترول دارد که از ماکزیمم مقدار مورد نیاز بدن (۳۰۰ میلی گرم) بسیار کمتر است. پس مصرف به اندازه این ماده غذایی خطرساز نیست. املت گوجه فرنگی یک وعده غذایی بسیار سبک است که بسیار راحت و ارزان تهیه می شود. تا حد امکان گوجه فرنگی را رنده نکنید بلکه آن را خرد کنید یا از وسط نصف کنید تا ظاهر املت بهتر از آب دربیاید. به ازای هر تخم مرغ ۲ تا گوجه در نظر بگیرید. مقدار زیاد تخم مرغ املت را خوشمزه نمی کند. از انواع دیگر املت ها می توان به املت ویژه، املت قارچ، املت جعفری و اسفناج اشاره کرد.

    [​IMG]

    • ماهیتابه را روی گاز گرم کنید و روغن را بریزید تا حسابی داغ شود.
    • پیازهای خلال شده را توی روغن بریزید و اجازه بدهید تا طلایی شوند.
    • زرد چوبه و نمک و فلفل را به پیاز داغ اضافه کنید. شعله را کمتر کنید تا خوب تفت داده شوند.
    • با چنگال به گوجه ها بزنید اگر بافتشان نرم شده بود تخم مرغ ها را بریزید. حواستان باشد شعله گاز را زیاد نکنید تا تخم مرغ ها حالت پلاستیکی پیدا نکنند.
     
بارگذاری...