1. در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها و ...عضو شده و در سایت ثبت نام کنید.با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
  2. هر گونه بحث سیاسی و خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و به شدت برخورد می شود.
  3. در صورت شکایت از مدیران و ناظران انجمن با کاربر farbod در ارتباط باشید.

گوشت را بلافاصله بعداز ذبح مصرف نکنید!

شروع موضوع توسط آوینا ‏12/9/16 در انجمن تغذیه

  1. آوینا

    آوینا کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/16
    ارسال ها:
    716
    تشکر شده:
    1,598
    امتیاز دستاورد:
    93
    جنسیت:
    زن
    گوشت را بلافاصله بعداز ذبح مصرف نکنید!


    مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: با نگهداری گوشت تازه ذبح شده در یخچال باکتری های مختلفی از جمله تب کریمه کنگو غیر فعال شده و ضریب ایمنی این ماده غذایی بالا می برد.
    مجله مراحم : ، عباس عباسی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور ؛با اشاره به لزوم نگهداری گوشت های ذبح شده تا ۲۴ ساعت در دمای یخچالی اظهار داشت: این اقدام برای افزایش ضریب ایمنی گوشت های ذبح شده باید صورت بگیرد تا بیماری ها و باکتری ها مشترک بین انسان و دام همچنین ویروس های دامی در اثر واکنش های سرد شدن از بین برود.

    وی یادآور شد: باید گوشت گوسفند را به مدت ۲۴ ساعت و گوشت گاو را به مدت ۷۲ ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری کرده تا بیماری های مختلف آن از بین رود.

    مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه نگهداری گوشت های تازه ذبح شده سبب عقیم شدن باکتریهای آن می شود افزود: در دمای پایین باکتری ها فعالیتشان از بین رفته و PH گوشت به ۸/۵ تا ۲/ ۶ رسیده که در نهایت باکتری های خطرناک از بین رفته و فرآیند ترد شدن گوشت بهتر انجام می شود.

    عباسی یادآور شد: نگهداری گوشت های تازه ذبح شده در یخچال سبب شده باکتری کشنده تب کریمه کنگو که بین انسان و دام مشترک بوده و از لحاظ تشخیص و بالینی دامپزشکان را دچار مشکل می کند، در دمای پایین محیط از بین رفته و به اصطلاح عقیم می شود.

    وی گفت: ما به مردم توصیه می کنیم در موقع کشتار طیور از ناظران بهداشت سازمان دامپزشکی کشور برای بالا رفتن ضریب ایمنی گوشت ذبح شده استفاده کنند.
     
    N@M، * فرزانه * و Ali Akbar از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. Ali Akbar

    Ali Akbar کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏30/7/15
    ارسال ها:
    3,053
    تشکر شده:
    17,834
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    یه کنج دنج و آروم ...
    دیر گفتی بانو!!
    سیرابیاشم خوردیم رفت ...
    :laugh::laugh:
    لامصب ، شیکمو که پاره میکنی جیگر بت چشمک میزنه؛
    اونوخت من باس واستم تا کریمه کنگویینا یوقت مریضم نکنه؟! :blackeye:
     
    ďøķĥŧªřė pąéîìž، REZA-MU، و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. ندا4444

    ندا4444 مدیر بخش عضو کادر مدیریت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/16
    ارسال ها:
    5,477
    تشکر شده:
    24,767
    امتیاز دستاورد:
    113
    تازه اشم اگه صبر کنیم بقیه میان میخورنشون ...
     
    ďøķĥŧªřė pąéîìž، ، Zahra73 و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. آوینا

    آوینا کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/16
    ارسال ها:
    716
    تشکر شده:
    1,598
    امتیاز دستاورد:
    93
    جنسیت:
    زن
    یعنی شما خام خام میل میکنید ؟ گفته 24 ساعت
    تا شسته بشه و پخته بشه وشما گرسنه بشی و خورده بشه همین اندازه زمان میبره . خوبه نگفته یکماه صبر کنید .
     
    N@M، * فرزانه *، ندا4444 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. Ali Akbar

    Ali Akbar کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏30/7/15
    ارسال ها:
    3,053
    تشکر شده:
    17,834
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    یه کنج دنج و آروم ...
    ;) ایول ندا :hilarious:
     
    ďøķĥŧªřė pąéîìž، * فرزانه * و ندا4444 از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. ندا4444

    ندا4444 مدیر بخش عضو کادر مدیریت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/16
    ارسال ها:
    5,477
    تشکر شده:
    24,767
    امتیاز دستاورد:
    113
    :D
     
    ďøķĥŧªřė pąéîìž، * فرزانه * و Ali Akbar از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. ندا4444

    ندا4444 مدیر بخش عضو کادر مدیریت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/16
    ارسال ها:
    5,477
    تشکر شده:
    24,767
    امتیاز دستاورد:
    113
    چرا انقدر سختش میکنی عزیزم ....صبح میکشیمش ظهرم میخوریمش به همین راحتی
     
    ďøķĥŧªřė pąéîìž، * فرزانه * و Ali Akbar از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. Ali Akbar

    Ali Akbar کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏30/7/15
    ارسال ها:
    3,053
    تشکر شده:
    17,834
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    یه کنج دنج و آروم ...
    [​IMG]

    دفه آخرت باشه هااا :shifty::shifty:
     
    ďøķĥŧªřė pąéîìž، * فرزانه * و ندا4444 از این ارسال تشکر کرده اند.
  9. Ali Akbar

    Ali Akbar کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏30/7/15
    ارسال ها:
    3,053
    تشکر شده:
    17,834
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    یه کنج دنج و آروم ...
    [​IMG]

    فدای مهربونییات :p:p
     
    * فرزانه * و ندا4444 از این پست تشکر کرده اند.
  10. ندا4444

    ندا4444 مدیر بخش عضو کادر مدیریت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/16
    ارسال ها:
    5,477
    تشکر شده:
    24,767
    امتیاز دستاورد:
    113
    ;);)
     
    * فرزانه * از این پست تشکر کرده است.
  11. آوینا

    آوینا کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/16
    ارسال ها:
    716
    تشکر شده:
    1,598
    امتیاز دستاورد:
    93
    جنسیت:
    زن
    ندا خانم انگار از آشپزی زیاد چیزی نمی دونی . تا اونجا که من خبر دارم سیرابی فروش ها و کله پاچه ایها شب بار میذارند
    تا صبح حسابی بپزه حالا شما نیم پز یا خام میخورید دیگه خود دانید .
     
    N@M، Ali Akbar و ندا4444 از این ارسال تشکر کرده اند.
  12. ندا4444

    ندا4444 مدیر بخش عضو کادر مدیریت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/16
    ارسال ها:
    5,477
    تشکر شده:
    24,767
    امتیاز دستاورد:
    113
    نه عزیزم ما هر موقع بخوایم گوسفند بکشیم ساعت 5صبح میکشیم همون موقع هم میزاریمش تو قابلمه:hungry::hungry:
    بعدشم سیرابی که جا افتادن نمیخواد...جیگرم که دو دقیقه ای کبابه ....بحثه کله پزیها هم جداست چون اونا کله پاچه درست میکنن که با موضوع الانه ما فرق داره....
     
    ďøķĥŧªřė pąéîìž، Zahra73 و Ali Akbar از این ارسال تشکر کرده اند.
  13. N@M

    N@M کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5/7/15
    ارسال ها:
    4,670
    تشکر شده:
    10,753
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    STUDENT
    منم موافقم...مخصوصا کله پاچه که خیییلی باید بجوشه...
     
    Ali Akbar، zahra.del و ندا4444 از این ارسال تشکر کرده اند.
  14. ندا4444

    ندا4444 مدیر بخش عضو کادر مدیریت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/16
    ارسال ها:
    5,477
    تشکر شده:
    24,767
    امتیاز دستاورد:
    113
    کله پاچه اره ولی گوشت گوسفند نه
     
    Ali Akbar و N@M از این پست تشکر کرده اند.
  15. آوینا

    آوینا کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/16
    ارسال ها:
    716
    تشکر شده:
    1,598
    امتیاز دستاورد:
    93
    جنسیت:
    زن
    گوشت گوسفند بله اما علی اقا اون بالا صحبت از سیرابی و امعاو احشام گوسفند کرد . درضمن سیرابی مثل
    کله پاچه باید اونقدربپزه که لعاب بندازه وگرنه پختن هرچیزی با یک خروارآب که کاری نداره .
     
    Ali Akbar، N@M و zahra.del از این ارسال تشکر کرده اند.
  16. ندا4444

    ندا4444 مدیر بخش عضو کادر مدیریت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/16
    ارسال ها:
    5,477
    تشکر شده:
    24,767
    امتیاز دستاورد:
    113
    علی اکبر شوخی کرد :)
    واست پیام گذاشت دیگه ...
     
    Ali Akbar از این پست تشکر کرده است.
  17. آوینا

    آوینا کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/16
    ارسال ها:
    716
    تشکر شده:
    1,598
    امتیاز دستاورد:
    93
    جنسیت:
    زن
    اشکالی نداره راحت باشید . :happy:
     
    Ali Akbar و ندا4444 از این پست تشکر کرده اند.
  18. ندا4444

    ندا4444 مدیر بخش عضو کادر مدیریت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/16
    ارسال ها:
    5,477
    تشکر شده:
    24,767
    امتیاز دستاورد:
    113
    ;)
     
    Ali Akbar از این پست تشکر کرده است.
  19. REZA-MU

    REZA-MU کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21/6/16
    ارسال ها:
    1,066
    تشکر شده:
    3,201
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    یه جایی همین نزدیکیا
    :meh:
     
    Ali Akbar و N@M از این پست تشکر کرده اند.
  20. N@M

    N@M کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5/7/15
    ارسال ها:
    4,670
    تشکر شده:
    10,753
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    STUDENT
    تا حالا این همه اطلاعات نشنیده بودی؟؟:smug:
     
    Ali Akbar و REZA-MU از این پست تشکر کرده اند.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. eteham
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    556
  2. soriss
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    587
  3. mahrokhok
    پاسخ ها:
    5
    نمایش ها:
    766
  4. leila_fa
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    520
  5. samanamanati
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    467